söndag 1 mars 2009

Snart, snart...

Jag sitter och läser MrMadhawk, skånes bästa och största blogg enligt han själv, och jag ryser verkligen av välbehag över att VIK förlängt säsongen genom kvalseriespel. Tänk att sitta nu så här i början av Mars och inte ha ett skit att se fram emot. Jo, Madhawk skriver såhär i sin blogg:

Idag är det 22 veckor, eller om ni hellre vill, 154 dagar, till det är augusti och det börjar rulla i gång träningsmatcher.Det kanske inte låter alltför mycket, men om jag säger att det är FEM månader dit så är det en jäkla lång tid.Nu kan man iofs njuta av annat i livet än hockey, men vad skulle det egentligen vara...

En mardröm och jag lider verkligen med honom och alla andra supportrar vars lag redan spelat klart för säsongen. Nu ska tydligen Malmö lira träningsmatcher mot Rögle och kanske även SSK så lite liv i luckan nere i skåne blir det nog framöver, men det är ingenting mot att följa sitt lag i ett seriespel.

Tåget rullar på för VIK ett tag till vilket är underbart. Nu längtar man redan efter pulsen på läktaren och den fest som det innebär när VIK lirar kvalserien. Mycket folk, underbar stämning, pengar till klubben och en chans att skaka om de andra lagen.
MrMadhawk, du får hålla lite på VIK.

Inga kommentarer: