torsdag 5 mars 2009

Råttor ockrar och Moringar sviker.


Schemat till kvalserien har kommit för er som missat detta. VIK börjar borta mot AIK. Skulle ju ha varit en underbar resa om inte råttorna fått för sig att ockra på inträdet. 270 kronor för långsidan, den sidan som bortastå brukar vara på. Finns bara en kortsida i Hovet och den innehas av hemmalagets klack. 270 kronor för att se hockey. Idioter. Undrar hur många VIKare detta skrämmer bort, jag kommer iaf att vara på plats fredagen den 13 i råtthålan för att se VIK mosa gnaget.

Kan ju knappast dra mig för att nämna Mora. Vilket fiasko. Å andra sidan verkar Almtuna vara riktigt bra i år. Såg inte hela matchen idag, men hörde även att Mark in the park var enorm ikväll. Grattis pajas. Jag börjar frukta Almtuna, därför måste jag vara sarkastisk. Hatar lag som glider på flyt och en tillfällig framgångsvåg. Dom lagen brukar i regel vara svårstoppade.

En spark i arselet till publiken i Mora. enligt tevebilderna såg det ut att vara glest i ladan. Hur kan det komma sig när det vankas avgörande match i PO? Hade moringarna redan gett upp hoppet om sitt lilla lag? All heder till de Tuna fans som var på plats, men samma sak där, vart var resten??

Kommer fortsätta att vara upprörd över AIKs ockerpriser ett tag till. Glider ner på träningen nu senare idag, ja klockan är över midnatt, för att kika in gubbarnas form inför det viktigaste av allt - kvalserien.

Inga kommentarer: