tisdag 3 mars 2009

Omröstning - Souvenirer i restaurangen eller inte?

Ägarna till restaurang Rocklunda Bistro har tydligen bestämt sig för att ha en regel som förbjuder öppet bärande av souvenirer inne på restaurangen under matcherna. Detta har lett till att många fått gömma sina halsdukar under jackorna, någon fick vända i dörren på grund av att han bar en vik - matchtröja. Min fråga till er är, är det rätt av ägarna att förbjuda oss vik - supportrar att bära lagets souvenirer i våran egen arena på hemmamatcherna?

Rösta och gör eran röster hörda. Jag kommer att förmedla röstresultatet vidare till viksupports styrelse även om resultatet inte kan ses som statistiskt riktiga.

- Hängiven Gulsvart -

PS: Har upptäckt att omröstningstabellen ibland inte går att ladda upp. Försök igen eller släng in en kommentar i kommentarsfältet nedan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var inte ägaren av bistron som bestämt detta. Det var vaktchefen Jonas Andersson/Eriksson eller vad han heter.. Men i andra perioden så kommer han och säger att allt är ett missförstånd och alla nu är välkomna in i puben. Dubbelmoral så det skriker om det.

kungkeops sa...

Det är illa skött. Har länge varit ett tvistemål det där med bistron och huruvida vi supportrar kan besöka den. Ledningen ser helst att vi besöker puben bakom stora sittplats istället. Kommer ta bort röstningen imorgon då detta i nuläget inte är aktuellt längre. Kul att så många valt att göra sin röst hörd. / David.