onsdag 16 december 2009

Möte med VIK.


14.00 igår satt jag på möte med VIK.

Nu lämnar vi den uppförstorade debatten om ramsornas betydelse och beger oss till nutid. Snacka om att göra höna av en fjäder. Nå väl. Reaktionerna lät inte vänta på dig. Det roliga i kråksången är att ingen Örebroare har hört av sig och varit sur. VIKare å andra sidan...
Men jag bjuder på det.

Jag satt på möte igår uppe på kansliet angående hur VIK på ett bättre sätt kan tydliggöra skillnaderna mellan bloggarnas och föreningens åsikter. Det blev en mycket givande och saklig diskussion där bägge parterna fick säga sitt. Finns ingen anledning att sätta sig på tvären och va långsint i sådana situationer. Istället gäller det att snabbt hitta en lösning och gå vidare. Det tycker jag vi lyckades med igår. Mötet har sin bakgrund i ett blogginlägg på Bosses blogg för ett tag sen som vållade debatt.

Angående vildhjärnor och våran reaktion vid motgång så är det inte bara vi som låter känslorna flöda. Eklund vittnade igår om hur han vid ett flertal gånger fått på näsan av äldre herrar som minst sagt varit fly förbannade på lagets insatser. Men han skrattar och tillägger att det hör till och att det vittnar om ett engagemang för laget. VIK berör folk i alla åldrar.

Ikväll blir det bil till Uppsala. Lite nervöst med all snö men det ska nog gå bra. Vad gör man inte för att få se VIK spöa Almtuna som en tidig julklapp.

Inga kommentarer: