tisdag 8 december 2009

Dubbelmötet samt frågor till VIK.

VIK har några tuffa matcher framför sig. Leksand gånger två kommer bli en riktig utmaning för grabbarna. Blod, svett och tårar är det som gäller i bägge matcherna för att VIK ska kunna vara med och slåss om de tre pinnarna. Med facit i hand känns det avlägset men samtidigt är Leksand inte vad Leksand en gång har varit. Även daladansen har kommit av sig en smula i år och trots att LIF ligger där dom ligger så har de blåvita supportrarna vädrat sitt missnöje med spelet och inställningen. Kan VIK utnyttja det?

Har VIK den mentala förmågan att vinna på hemmaplan? Svårt att säga. Spelarna i VIK har visat upp en osäkerhet i ABB - arena som vittnar om att spelarna inte riktigt är bekväma med situationen. Hemmaplan framför en kräsen publik har satt sina spår. Och andra sidan kan Västeråspubliken verkligen lyfta laget när den är på det humöret.

Har VIK den mentala förmågan att vinna på bortaplan? Nej, där tar det stopp. VIKs bortaspel är under all kritik och i Ejendals måste grabbarna vara på tårna redan vid första nedsläpp. VIK måste ta tillvara på varje powerplay, på varje liten chans. Detta är inte VIK mogna för idag. Gulsvart kan med lite tur och med vind i ryggen vinna i ABB - arena. På Fredag blir det svårare.

....
VIK Hockey support tar i med alla medel för att det ska bli en resa med buss till Leksand på Fredag. Supporterklubben har gjort avkall på några fundamentala regler för att underlätta bokningsflödet. Imorgon har ni sista chansen att boka er. Va med och stöd VIK. Grabbarna behöver vårat stöd. Det är nu vi ska vara där. Det är i motvind laget behöver oss som mest.
BOKA LEKSAND BORTA.

....
Irritationen över Wallins utspel har lagd sig en smula. Fortfarande finns det en del grundläggande frågor att ta ställning till. Vem eller vilka ska sköta informationsflödet på vik.se?
Varför har inte VIK, som trots allt är en elitklubb, en webredaktör? Ska vik.se överlåta utrymme åt privat bloggande på en officiell hemsida för klubben VIK? Varför existerar det ingen bloggbeskrivning? Hur ska gemene man kunna skilja på klubbens ord och enskilda personers ord? Ska inte allt som står på hemsidan vara sanktionerad av klubben och därmed också vara klubbens ord ut mot fansen och publiken? Eller går det att kombinera och i sådana fall hur ska detta kombineras?

Detta är en del av de frågor som ska föras fram till klubbledningen på ett framtida möte med representanter från supporterklubben.
Har ni några frågor till VIK som rör hemsidan och Wallins blogg, skriv in det som en kommentar eller gå in på forumet och skriv i tråden "frågor till VIK" i medlemsforumet.

7 kommentarer:

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Alltså,varför ska man åka på en match som du säger att vik inte har en chans i världen att vinna?
+ att man med all säkerhet kommer ha migrän när man väl är framme (pga att det är fredag).=)

btw, imorrn vill jag höra hejarramsor som faktiskt uppmanar spelarna till att slita och jobba!
sånna som LIF brukar använda=)
tä'nker då främst på tjatet om att"jobba jobba jobba" och "komigen leksand".
som dom ropar vääldigt flitigt.

-hängiven gulsvart- sa...

Mjo... förstår hur du menar och tänkte på samma sak när jag skrev det. Jag kan ändå inte se varför vi inte ska vara där och stötta laget. Migränen skapar du själv =) Hoppas du bokar dig... det kommer bli en rolig resa om inte annat.

Anonym sa...

Alla sluter upp på R/S!!!

Anonym sa...

Men vem fan bryr sig om dom har chans eller inte, man åker dit för att stötta dom och göra det bästa ifrån sig, handlar om att ha kul. Det är en gemenskap att bussresa så här, även fast man får dyngstryk tror jag man kan ha kul i alla fall. Vi vet inte om vi vinner/förlorar på fredag, därför jävlar drar vi dit och stöttar vårt lag till 100!!

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Unknown sa...

Inte jag heller, jag tycker att folk ska åka. vik brukar spela bra mot LIF, dock alltid dra det kortaste strået. men jämnt brukar det vara.

haha nej ja skapar inte migränen själv.det gör röjjet i bussen.=P
dvs ljudnivån.
men jag har fallenhet för att få det också. hoppas iaf det blir en buss till leksand!