torsdag 10 december 2009

Det ingen trode var möjligt.

Vem vann klackmatchen igår? Tycker nog att Leksandsklacken var ovanligt bleka.

Övertid, Öberg - Yetman, Pang. En euforisk chockartad glädje totalt exploderade inne i ABB - arena. Det var nog ingen som på allvar ville tala om vinst mot Leksand minuterna innan nedsläpp.

Det talades istället om vikten att inte göra bort oss, att gå in och slåss och hålla nere siffror. Men trots fyra insläppta mål är Jens Holmström en hjälte. Räddningen fem minuter in i tredje perioden överträffar det mesta som kommit från VIK anno 09/10. På mage, uträknad, sträcker han således upp en arm och plockar ner den projektil som skulle ge Leksand ytterligare ett mål.
Stort. Ravelli - stort, nej, Fuglesang - stort. Makalöst.

Fredrik Nilsson ser omtumlad ut på presskonferensen. Lättad, en aning rörd kanske, summerar han matchen med väl formulerade resonemang. Han talade om vikten att våga, att VIK måste våga göra på match det som dom gör på träning. För ett tag sen sade Thalberg i en intervju med Gerdin på frågan varför det går som det går, att Leksandsmatchen i premiären hade satt sina spår och knutit knop på självförtroendet. Igår övervann VIK detta LIF som spökat så förfärligt. Vi får hoppas att detta var botemedlet. VIK behövde spöa LIF på hemmaplan - enkel psykologi.

....
Nu är bussen bokad till Leksand. Finns fortfarande en hel del platser kvar så ta chansen att hänga på. Du kan enkelt boka dig via PM på VHS forumet. Läs under resetråden för mer info.

....

Ha en trevlig dag alla Gulsvarta.

Inga kommentarer: