söndag 15 november 2009

Skriv på namninsamlingen.


"Vi vill ha Stiffen tillbaka! VIK Hockey behöver få tillbaka sin trotjänare, vi behöver en buffel framför mål som inte räds att ta eller ge smällar på isen. Stefan har ett enormt VIK-hjärta och väntar bara på samtal från VIK för att få komma hem och spela i den gulsvarta dressen och bevisa för styrelsen hur fel dom hade genom att skicka bort honom. Så skriv under denna namninsamling som kommer lämnas in till VIK styrelsen och visa ditt stöd för bring back 80#"

Skriv på.

.... Bra initiativ med en namninsamling. Funderar över hur styrelsen kommer reagera på det här tilltaget när jag tidigare fått för mig att styrelsen anser att vi supportrar bör hålla oss till att heja på VIK och inte lägga oss i deras arbete. Eller fått för mig, Cajander har i starka ordalag förklarat den saken för oss i ett möte.

Nåväl. Vi är engagerade supportrar och en åsikt har aldrig varit förbjuden att ha. Att bilda opinion för sin sak är heller inte brottsligt. Och VIK saknar uppenbarligen en fighter som det ser ut nu. Att VIK blev nollade på den här roadtripen var sorgligt och förbannat tråkigt, men föga förvånande. Att VIKs ledning måste börja se om sin egen målsättning ter sig mer och mer som ett realistiskt alternativ snarare än som en panikåtgärd. VIK måste lägga sig på den nivå som vi kan prestera. Att skrota målet om topp tre kan ingjuta en viss arbetsro i laget. I alla fall vad jag anser mig tro.

VIK anno 09/10 är för tillfället en katastrof. I dagsläget kan vi se oss besegrade av samtliga lag i hockeyallsvenskan. Under tidigare år kunde vi supportrar i alla fall se fram emot "säkra treor". Idag, som det ser ut nu, är varje trea en enorm vinst, oavsett motstånd. Just nu är jag bara glad om vi behåller våran plats i hockeyallsvenskan.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Jösses!

Lägg energin på att få tillbaka Jacina istället samt att en värvningskampanj av Boork! Dom skulle betyda f*n så mycket större skillnad....

Anonym sa...

Boork? Du måste skoja. Tillbaks med Stifen och Jacina.
Det är inte bara mål som räknas, lite jävla inställning och kärlek gynnar också.

Anonym sa...

Stiffen?? Han gjorde inte ett skit för VIK ifjol och ni lägger energi på att tjata om honom??
Vad kan ni om hockey egentligen?
Han hade sämst +/- statikstik i VIK och där räknas bara 5 mot 5 spel. Lägg därtill alla baklängesmål VIK fick när han satt på sina onödiga utvisningar, så kan vem som helst räkna ut att han inte är någon frälsare.
Nä försök få hit Jacina istället och en rutinerad hård tränare som vågar ställa krav på spelarna.

Anonym sa...

Håller med tidigare kommentarer. Stiffen ligger långt ner i listan över vad laget behöver.

Anonym sa...

Precis, dags o skippa Stiffen, se till att GSU/Ultras/Viksupport tar ner banderollen!

NK sa...

"värva boork" "Jacina borde vi ha".

Vilka är det som inte hänger med inom VIK egentligen?

Boork kostar enorma pengar, pengar som VIK inte har.

Jacina skulle jag mer än gärna också se tillbaka i VIK men ledningen var väldigt tydliga på att dom tyckte att han kosta för mycket jämfört med vad han bidrog med.

Det saknas spelare som ser mer över laget än jaget. Vi saknar grisar, vi saknar stiffen!

Anonym sa...

NK: Jacina var inte alls för dyr.Problemet var att Jacina ville skriva kontrakt med VIK direkt när det gamla gick ut,men det ville inte Rohlin (VIK) och då skrev han på för det lag han nu spelar i.Detta enligt Rohlin själv i VLT.Själv hade jag mer än gärna sett honom i VIK denna säsong,vilken krigare

Anonym sa...

Nu förstår jag äntligen vad ni menar med mot den morderna ishockeyn. Herregud!

Anonym sa...

Hahaha... vad menar vi då tror du?

Anonym sa...

Cajander / styrelsen anser att vi supportrar bör hålla oss till att heja på VIK och inte lägga oss i deras arbete.
Man blir mörkrädd över den åsikten, så lät det minsann inte när dom behövde hjälp med målning och annat arbete i ABB arena. Skämmes tamefan Cajander / styrelsen.Utan sponsorer,supportrar är VIK ingenting

NK sa...

Att Rohlin säger en sak utåt mot media och en annan i korridorerna är väl inte en jättechock? Anledningen till att Jacina inte fick vara kvar eller kommer värvas igen är för att VIK anser att han kostar för mycket pengar för att bidra framåt.

Jacina är historia i VIK då den sittande ledningen inte verkar förstå att spelartypen vi behöver är som stiffen. Mer skrämmande att läsa på svenskafans av "hej jag går på Leksand hemma varje år bara" supportrar som sitter och tycker till om den ena cp värvningen efter den andra. Boork,Hendriksson osv. Ingen av dessa kommer någonsin till VIK

Anonym sa...

VIK är i stort behov av minst 2st spelare som vågar skjuta och kan göra mål! Spelare som vågar ta för sig och som kan avgöra en match. MATCHVINNARE! Stiffen uppfyller inget av detta, tyvärr. Hans fladderpuckar klarar vi oss utan. Lägg ner det där med Stiffen nu. Ni skämmer ut er själva och supporterklubben!

Anonym sa...

NK- Gärna samma spelartyp som den Stiffen var för några säsonger sedan. Han har tappat tempo med åren vilket gör att han inte är lika bra längre. Han är för långsam, kom ihåg hur många trötta hookingutvisningar han har åkt på de senaste säsongerna. Jag tror inte han skulle tillföra något alls på isen. Men ni har helt rätt att det fattas en sån spelartyp, dock inte Stiffen.
/Vedder

Anonym sa...

Va fan, lägg ner snacket om stiffen...

Ska vi ta klivet UPP så duger inte han. Hade han varit mer produktiv framåt(konstruktiv) så inget snack,

HJÄRTA har han, men att åka och smälla på samt täcka skott med huvudet, hjälper inte.

VIKarna måste hitta spelare med samma inställning, fast BÄTTRE tekniskt..

min åsikt iallafall...

-Hängiven Gulsvart- sa...

Kan ju bara flika in att Stefan Holmgren just nu skulle vara bättre än samtliga spelare i VIK, frånsätt Loppan. Givetvis en hypotes men ganska realistisk sådan.

Anonym sa...

Men vad har vi för målvakter när vi ska upp? Allt handlar inte om mål. Det klart vi ska göra mål men vi behöver någon som kan få alla att ta dom här extra meterna vi inte gör. Någon som visar på planen att "Det här går fan inte" och gör något åt saken istället för att glida runt och hoppas på det bästa. Visst vi behöver målskytt men vi behövero också en energispelare som jagarjagarjagar DÄRMED stefan holmgren.

Anonym sa...

Hängiven gulsvart-Så du menar att Holmgren hux flux skulle blivit bättre än alla i VIK? På vilket sätt?
VIK behöver spelare av typen Eriksson/Forsberg men med lite större muskler. Spelare som checkar hårt med hög fart, Stiffen saknar farten. Ha skulle som någon skrev ovanför på sin höjd ta några trötta hooking för att han inte har skridskoåkningen längre.

Anonym sa...

Angående våra målvakter så måste Terras och Jensa vara seriens absolut ojämnaste målvakter. Terras klubbteknik måste vara den absolut sämsta i hela Sverige! Jensa släpper in mål ifrån halvaplanen och grejar... Nej jag vill se 1-2 riktiga målskyttar och en ny stabil målvakt som kan vinna matcher åt laget.

Fö så tror inte jag heller att Stiffen är något för gulsvart tyvärr... Han har hjärta men det räcker inte.