onsdag 18 november 2009

Hatten av för Tommy Öberg.


Lågkonjunktur på alla fronter är nog skälet till att det inte blir någon organiserad resa till Mora på Lördag. För det första lider vi brist på glädjeämnen denna vinter. Rent supportermässigt blir det alltid ett sorts vakuum när VIK går kräftgång i serien. Folk går i ide och kryper inte fram för ens det börjar bli hett på isen igen.

Sen att många människor rent generellt i dessa tider av ekonomisk istid lider brist på medel att följa VIK gör ju att det blir svårt att få iväg en full buss.
Nåväl, support valde att skrota Mora och valde att rikta musklerna mot den mer klassiska bortamatchen istället - Leksand i Ejendals. Det går att boka sig vid fyra tillfällen. Läs mer Här.

....
Gratismatch mot Sundsvall ikväll och jag har i går för första gången hört radioreklam för VIK. Bra jobbat marknad!!! Det var ljuv musik i mina öron. Fortsätt så. Vi får hoppas att det ger effekt. Marknadsavdelningen har verkligen legat i och saknar knappast brist på idéer för att locka folk till arenan. Det är en helt annan framtoning nu än innan Tommy Öberg och Patrik Juhlin klev in i hetluften och tog tag i taktpinnen. Det känns bra att VIK äntligen börjat ta publikfrågan på allvar.

....
Jag konstaterar även följande:
  • Frågan om Stiffen är verkligen kontroversiell och retar många. Bra att det blir debatt.
  • Att Bosse "the Eagle" Wallin är tillbaka på vik.se för att dela med sig av sina innersta.
  • Att VIK kan vinna eller förlora ikväll - finns inga garantier för någonting.
  • Att Leksands junior Henrik Andersén precis tagit priset för seriens i särklass sjukaste målgest. Målgesten kan ni se Här.

Inga kommentarer: