torsdag 26 november 2009

Hur ska styrelsen agera nu mot Lindh?


Så här säger Lindh till en förövrigt skitnervös reporter på Sveriges kungliga radio:
"Målsättningen för oss just nu, eller för mig och laget här det är ju nästa match. Vi måste försöka få stopp på det här och vända den här dåliga trenden som vi har, vi kan inte blicka på topp tre."


Så vad är nästa drag från herr ordförande Cajander? Blir det till och gnälla i VLT om sin verklighetsfrämmande syn på den envist fastställda målsättningen om topp tre? Eller hur ska han nu gå tillväga? Nu har Lindh på nytt indirekt kritiserat snacket om topp tre. Och jag står reservationslöst på Lindhs sida i detta och väntar med spänning på Cajanders nästa drag. Inte ska väll herr ordförande finna sig i denna grovjobbares uppstudsighet och arrogans gentemot ledningen och dess heliga topp tre?

....
Jag måste även ta fram Yetman i denna blogg som nyligen visat prov på sin oerhörda självinsikt, eller snarare bristen på en sådan. Herr Yetman ansåg sig för stor för Hockeyallsvenskan men visar med tydlighet att han, Mr Yetman, nog blir kvar i Gulsvart en mycket lång tid framöver. Men det är lugnt. I Gulsvart får alla vara med och blir du tillräckligt bra polare med Rohlin så kanske du får en roll som assistentens assistent eller något annat lika flummigt och onödigt.

....
Jag räknade till 17 poliser och minst tio vakter som med stränga blickar övervakade lämmeltåget av dystra VIKare över en decembervåt parkering. Maken till patetiskt arrangemang. Jag kunde inte låta bli att stirra lite strängt tillbaka vilken föranledde att en konstapel bad mig gå. Lugnt. Inte så att jag bär sprängmedel i midjan och citerar fritt ur koranen på ett psykotiskt och irrationellt sätt. Nejdå. Herr konstapel har sett för mycket på film, har han.

....
Johan Thalberg, tavlornas man. En mästerlig Rembranth i all sin prakt. Nya tavlorna varje Onsdag, Söndag och även några Fredagar och Torsdagar. Kom till ABB - Arena och se något unikt. Om ni har tur så kanske ni får se Holmström på köpet - med helt nya tavlor. En tavla kallas numera för - tappa blockerad puck över mållinjen. En storsäljare. Men inte lika stor som Thalbergs omtalade tavla - tappa puck över axeln i sittande ställning. Den, mina damer och herrar, ska ni se.

....

Godnatt.

9 kommentarer:

Olof Loklint sa...

- Haha! Tack för det inlägget. Strålande i sin nakna prakt av ironi och sarkasmen. Så skall en slipsten dras:)

Anonym sa...

Hehe =D

Anonym sa...

Jahapp då är ännu en bitter förlust ett faktum för mitt kära VIK. Inte särskillt oväntat men ack så tråkigt.

Klubben behöver snarast en ny målvakt. En stabil och ruttinerad målvakt. En målvakt som inte bjuder på 1-2 mål var och varannan match.

Sedan vill jag ha en tränare som kan få ordning på laget. En Roger Melin typ. (Roger är enligt mig Sveriges i särklass bästa tränare). Se vad den mannen har gjort med ett medelmåttligt lag i allsvenskan! Vilket lugn han sprider. Är så jävla avudsjuk på råttorna för att dem har honom.

Jag hopppas alltså att klubben värvar en rutinerad tränare som kan börja bygga något seriöst för kommande säsonger redan nu.Peta alla slashasar som bara åker omkring och småfiser och kasta in några juniorer. Det har vi nytta av nästa säsong. Den nya målvakten ska förhoppningsvis se till att vi håller oss kvar i allsvenskan.

Får Jensa och Terras fortsätta med sina tavlor match efter match så spelar vi i div.1 kommande säsong.

Hoppas att klubben agerar NU!

Anonym sa...

Tycker Patrik Yetman på flera sätt var fel. Han vill inte ens spela i VIK? :S Hoppas det händer något snart, vi kommer knappast nå 3:e platsen, därimot playoff om vi börjar vinna snart..

Även fast det har gått dåligt hoppas jag på tryck från R/S och att folk sluter upp och ställer sig på klacksektionen, kom igen nu! Bra tryck mot AIK.

-hängiven gulsvart- sa...

Jag går hela tiden runt och tänker, nu vänder det. Den här matchen kommer vi vända trenden. Samma sak nu inför Björklöven. Hoppet är det sista som lämnar en människa.

Håller med om att framtiden ser mycket oviss ut med Thalbergs och Holmströms nuvarande spel. Backarna måste också börja ta tag i taktpinnen och visa upp sina kvalitéer, om det nu finns några. Forwards måste börja göra mål. Hela laget, från målvakt till forward underpresterar något så fruktansvärt just nu och vad fan kan det bero på?

Tränaren? Nilsson bänkar spelare som trots den starka gesten återgår i sitt gamla spel. Vad kan Nilsson göra då? Ska VIK införa lön efter prestation? löneavdrag för dåligt engagemang? Skicka ner spelare till Arboga och Sura?

Eller varför inte. Sök upp någon fanatisk kanadensare som ser hockeyn som en slags guds förordning, hjälp honom hit med biljetter, boende och uppehälle och låt honom drilla grabbarna till max. Skulle VIK börja vinna då?

Unknown sa...

Du kanske kan slå på stort och ta fram nått litet positivt nångång kanske:) För det finns, öven om det är lite tunt.

Anonym sa...

Det kommer ju bli askul att spela i ettan nästa säsong. massa sköna "derbymatchter" Synd bara att Örebro inte är kvar i ettan..

Anonym sa...

daniel---> i dessa tider behövs denna blogg mer än någonsin. Puttinutt och bortförklaringar kan du läsa om i vlt samt vik.se ;-P

-hängiven gulsvart- sa...

Daniel: Just nu känns det fel med tjo och tjim när det är så mycket som just nu går galet.

klart att man tar fram det som är bra när det är något som är bra. Om du har någon idé om vad det kan vara så är jag idel öra. =)