söndag 13 september 2009

Support hade möte idag.








Christer Brostedt var på ett strålande humör idag när han klev in på konferensrum tre. Han hälsade glatt och gav oss fulfingret. Konferensrum tre var bokad, av oss. Innan kung Brostedts härliga intro så hade nya vaktchefen varit inne och letat lokal för sitt vaktmöte. Till sist dök Eklund upp i dörren och frågade om det verkligen var okej att vi flyttade oss redan halv tre. Snurrigt, men roligt. Brostedt fick sitt konferensrum innan halv tre.
Härligt med folk som kan bjuda på sig själva.

Styrelsemöte.
Det var styrelsemöte idag. Timmarna innan matchen mot Mora satte vi oss ner och gick igenom förutsättningarna. Vilka resor ska vi göra? Vad kan vi erbjuda medlemmarna i form av souvenirer? Ekonomiska förutsättningar? Är pubfrågan fortfarande aktuell?

Utan att avslöja för mycket från detta möte så kan jag trots detta ändå säga att support lever och mår förträffligt bra. VIK som förening mår bra och så gör också dess supporterförening. Det känns otroligt härligt att VIK Hockey support lever igen och hela tiden strävar framåt.
Bokningarna till invasionen mot Örebro rullar framåt i stadig takt. Stod vid skrubben idag och såg bokning efter bokning rulla in. Underbart. Support är nu inne på femte bussen. Sista chansen att boka invasionen för en billigare peng blir nu på Onsdag.

Tejp och hans capoställning.
En stor eloge till supports sekreterare Tejp som slitigt hårt för att få fram en capoställning till klacken. Den var framme för test idag någon timme innan insläpp och vissa justeringar ska till för att den ska fungera på ett säkert sätt. Bra jobbat säger jag. En capoställning är, för er som undrar, en platå där klackledaren, capon, kan stå så att han både ses och hörs. Något som vi saknat i många, många år.
....

Något jag hörde i korvkön...

... Björn Karlsson, Mr Sigurdsgatan 25, samtalade med VIKaren och musikern Osten af mozzarella i korvkön. Det sades någonting om "läste ditt mejl", "spelning". Kanske snart dags för en repris på förra Ostenspelningen på S25? Får hoppas det.

Matchen...?

... Ja den slutade med vinst till VIK. Men skit i det. Det är på Onsdag det verkligen gäller någonting. Då börjar det på riktigt och fyfan vad nervös jag börjar bli. Bra jobb mot Mora men den ger inga poäng. Anar att Leksand blir en aning svårare nöt att knäcka.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lite Off-topic här;
Har nu sätt att många köper matchbiljetter till Örebro, vi som åker buss behöver vi gör det?
Oerhört tacksam för svar!