tisdag 22 september 2009

Fan, fan, fan.
















Ridå.
Allt det där som vi så hoppfullt trodde skulle uppfyllas igår lös med sin frånvaro. Allt det där som VIK skulle bära med sig från Leksandsmatchen, farten, energin, intensiteten och viljan, allt det hade dunstat lika snabbt som duschångorna i omklädningsrummet. VIK ville inte idag. Därför förlorade dom mot ett Almtuna som visserligen hade viljan men något skönspel visade dom knappast upp. Grishockey. Dutthockey. Skithockey. Men viljan fanns där.

Jag säger som Thåström - Fan fan fan.
Det mest positiva med den här trippen var att vi lyckades skrapa ihop 7 bilar som tog sig i gemensam "karavan" till Uppsala. Bra uppslutning med VIKare på plats också. Synd bara att det var "Disney on ice" som visades och inte hockey. Jag räknar med att Ivarsson bytt kakrecept med samtliga spelare efter matchen. Lindh går dock fri då han åkte på ett horribelt matchstraff av en domare som blåste och blåste och blåste tills det knappt fanns tid att spela hockey för alla avblåsningar.

Nya tag, bättre tag.

....
Förövrigt hade inte Almtunas klack inte en enda egen ramsa. Pinsamt att höra hur det så öppet och ogenerat snor ramsor som redan är etablerade hos andra lag. Rakt av. Inga krusiduller.
Nästan så att man rodnade själv.

1 kommentar:

Olof Loklint sa...

"Rakt av. Inga krusiduller.
Nästan så att man rodnade själv."


- Ha ha! Den gillar jag, den vill jag sno:)