fredag 25 september 2009

Bloggens önskelista, i brist på annat...

-Hängiven Gulsvart- önskar...

... Att VIK Hockey support snart går ut med vinterns kanske viktigaste supporternyhet. Min sits är lite som att sitta vid julgranen och se jättepaketet levereras fram men där ingen öppnar det och man sitter och trycker på hemligheten och undrar, ska ingen öppna paketet?
Så, kom igen support. Leverera nyheten.

... Att VIK rensar upp bland publikvärdarna. Framför allt nötterna som står nere vid huvudentrén. Okej, ska erkännas. Jag har gott på hockey sen jag var 14 år, länge sen, och templet känns som hemma. Men det är inte för sådana som mig publikvärdarna finns. Publikvärdarna ska ta emot publiken så att dem känner sig välkomna.

Som kunder vill man ha ett trevligt bemötande. Publiken köper trots allt en produkt. En viktig detalj i att locka tillbaka marginalsupportrarna till nästa match. Nu finns det inget bemötande alls. I klungor står dom och bröstar upp sig tillsammans med vakterna och snackar skit. Det första kunderna ser när dom kommer in är produktvärdarnas ryggar. Illa. Inget företag skulle tillåta något liknande.

... Att Ivarsson bestämmer sig för en målvakt och kör på det i kanske tio matcher framöver. Som det är nu kommer varken Thalberg eller Holmström in i tempo för att det inte finns något kontinuerligt. Hattandet med målvakterna kan straffa sig i längden.

... Att VIK vinner ikväll mot Löven. Kom igen nu Gulsvart. Rädda min helg.

... Att om Viasat ska fortsätta sin försäljning av den nya hockeykanalen inne i våran arena så bör dom byta affischer. Inne i ABB-arena står dom och säljer produkter bakom en fet plansch av Pelle Prästberg i Leksand. Avdelning: Smart drag.
För övrigt ryktas det om att den kanalen bara visar AIK. Så köp inte skiten.

1 kommentar:

Olof Loklint sa...

Ditt "pungslag" mot publikvärdare instämmer jag i till fullo! Speciellt de som skall bevaka hur ståplatspubliken beter sig på kortsidor. Se för bövelen till att hålla trappor rena och att folk verkligen står upp!

Så fort det blir fler än 2500 åskådare i hallen är det samma "kaos" på kortsidorna. Folk sätter sig och förhindrar därmed andra att komma upp och in på läktaren!

Skandal, sa Bull! PInsamt, sa Bill!