söndag 20 september 2009

Inga skrällar så här långt.


- Eeey fuck you Fahlander, rid på denna.
.....
Inledningen av hockeyallsvenskan är precis så som man kan förvänta sig. Jag kan inte hitta några skrällar så här långt även om den allmänna uppfattningen tycks vara så. Att Bofors vann över division 1 gänget Örebro är ingen skräll. Bofors har spelat i en högre division än Kexen i många, många år och har därmed också tempot i kroppen. Ge Örebro några omgångar att komma igång. Då kan vi återkomma. Boråsvinsten var väll heller ingen skräll då Borås och Bofors är av samma skrot och korn. Kunde lika gärna bli vinst som förlust i den matchen.

Mora vinner över två bottenlag. Malmö och Björklöven. Två lag som knappast imponerade förra säsongen. I år har Malmö helt plötsligt i alla experters ögon blivit ett topplag igen. På vilka grunder? Vad är det som talar för Malmö i år? Mora och sin sida har alltid presterat starkt i serien. Ett lag som oftast är tungt att möta. Ingen skräll så här långt.

AIK tog Malmö, vilket AIK bör göra näst intill varje dag i veckan om Gnaget ska aspirera om kvalserieplatsen även i år. Sex poäng till Gnaget på Måndag då Råttorna möter Kexen borta i Örebro. Allt annat än seger i den matchen är en stor skräll. Att Leksand ångar på förvånar knappast någon och VIK bör plocka hem tre poäng borta mot Almtuna på Måndag.
Shit, jag borde bli hockeyexpert.
Wikegård, ring mig.

....
Jag älskar för övrigt när det skakar till i det Fahlanderska palatsets bräckliga murar. Må det aldrig sluta skaka.

Inga kommentarer: