tisdag 15 september 2009

Läktarkollen Nr1: VIK Hockey

Matchen alla väntat på börjar närma sig med stora steg. För att försöka trissa upp stämningen ytterligare presenterar bloggen "Läktarkollen". Först ut är Niklas Koivisto. Tifoansvarig tillika ledamot i VIK Hockey support. Koivisto är en utav några som ni kan se där framme med en megafon i handen. Frågan är ju hur han ser på premiären och vilka förberedelser han gjort så här långt.
Läktarkollen Nr1.

Hur förbereder du dig inför seriepremiären mot Leksand?

På samma sätt som ifjol mot Almtuna. Planerar och strukturerar för det som komma skall.

Det är riktigt heta premiärmatcher som spelas. Bland annat Bofors mot Örebro, AIK mot Malmö och så våran match, VIK mot Leksand. Vilken match rankar du som hetast och varför?
Bofors-Örebro, att börja säsongen med ett derby mot en återvändande fiende borde få vem som helst att laddas lite extra.

Som brukligt väntar vi oss mycket folk till ABB-arena. Mycket folk brukar innebära problem för oss i klacken. Vad har du för budskap till dom som vill sjunga fram VIK till segern?
Sjung högt, Sjung stolt, Sjung VIK!

Tifodelen är klar sen länge och som vanligt är det hemligt hemligt tills match. Men kan du säga någonting till de nyfikna?

Haha, Kan ju inte göra det, ni får hålla er tills på onsdag. Ni kommer få infoblad på plats var så säker.

Om du ska till och tippa. Hur går det i matchen?
Tror det kommer bli en riktigt tight match på isen. Skulle ju vara extremt skönt att skjuta ner luftslottet Leksand i första omgången men många saker ska klicka för att detta ska ske. Straffar kanske?

Hur kommer det gå i läktarmatchen?
Det får vi se på onsdag, NU KÖR VI !!!


....
Bloggen tackar Koivisto för den lilla rapporten och önskar honom stark röst till på Onsdag. Håll dig undan från svininfluensan till på Onsdag är bloggens eminenta råd.

Inga kommentarer: