torsdag 20 augusti 2009

VIK-Kloten.

Det blev en spännande match mellan VIK och Kloten. I VIKs spel genomlyste ineffektiviteten och blev till en frustrerande börda. Chans efter chans radade VIK upp utan att riktigt dra sig loss i målprotokollet. I VLT efter Timråmatchen sade Ivarsson att VIK inte hunnit träna varken Powerplay eller boxplay. Något som märks tydligt i dagens match. Forsberg fortsätter att övertyga. Det bådar gott att både Valdix och J.J tycks ha kommit igång.

Träningsmatch i all ära men det blev en grinig sådan där de olika viljorna stångades mot varandra. Gruff, slagsmål och utvisningar titt som tätt skapade temperatur på denna träningsmatch. Dock kan vi ifrågasätta om domaren efter en stund inte faktiskt tappade matchen helt. Han hittade inte riktigt ballansgången mellan att släppa och inte släppa en incident.

VIK klacken var dagen till ära färggrann med ett frekvent flaggviftande. På andra sidan sjöng Klotens fans så det ekade i ABB-arena.
Tack för ikväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej David, hoppas verkligen du filmar läktaren i år, i alla fall toppmatcherna när R/S glöder!

Hoppas dom blir längre än förra året, är medveten om att du säkert vill stå och vara med gänget på R/S men isåfall kan du väll be någon annan att filma, för tycker du gör ett skitgrymt jobb med bilder/filmer och givetvis din blogg.

Forza Gulsvart!

-Hängiven Gulsvart- sa...

Tja.
Ska försöka filma å fota så mycket som möjligt. Min kamera är för tillfället trasig. Därför blir det sparsamt med blogginlägg. Det va tex Ultras fest i Fredagskväll tillsammans med Kloten support. Försöker ragga bilder därifrån från folk som hade kamera. =)

En ny ska dock inhandlas snarast. Tack för ditt inlägg.