måndag 17 augusti 2009

Hämta ut medlemskortet på Tisdag.


För er som blev medlemmar i VIK Hockey support under första ispasset har möjlighet att hämta ut sina medlemskort under cupen. Redan på Tisdag ska det vara möjligt att få ut sitt medlemskort. Så ta en sväng ner till VHS - montern bakom klackläktaren innan matchen eller i några av periodpauserna så tar grabbarna hand om er.
Glöm inte att reapriset på Örebroresan fortfarande gäller så passa på att boka er. 100 personer är redan bokade och fler lär strömma till. Priset är 50 kronor för resan plus 50 kronor för medlemskap i VHS. 100 kronor allt som allt innan seriestarten mot Leksand. Efter det är det fullt pris som gäller. 100 kronor resan plus 50 kronor medlemskap så passa på när priset ligger lågt, boka er och var med och upplev årets skönaste resa.
Med medlemskortet har ni också vissa förmåner. Möjlighet att boka och delta i medlemskvällen på The Rock med paintball på agendan den 26:e Augusti till exempel. Max tjugo personer så det är först till kvarn som gäller. I dagsläget är det sex personer bokade. Läs mer på viksupports hemsida eller fråga grabbarna vid VHS montern på Tisdag när VIK möter Timrå.

Inga kommentarer: