söndag 23 augusti 2009

Mupparna gör det igen.


(Lika som bär: Boforsfansen?)
...
Bloggen fick ett sms igår:
"Fega jävla boforsfittor,
anfalla oss på puben."

Jag bad honom ringa upp och förklara. Dom blev attackerade utanför puben i Karlskoga. I bakgrunden hör jag vskarna sjunga för sitt lag. Han sa att han fick sig några smällar men att det var lugnt. frustrationen var dock påtaglig. Casualgänget var ju på en helt annan plats och vevade mot Boltics dito.

Vi lägger på och jag ler lite sådär förvirrat och slåss med den direkta instinkten att slå mig ner på hockeytifos forum och fråga bävrarna där om dom vet skillnaden mellan grönvitt och gulsvart och om dom ser någon skillnad på en svart platt puck och en fotboll. Frågan som dock hänger kvar även nu så här på söndagsmorgonen är ju vad Boforsfansen har med vskfansen att göra. Hockey mot fotboll, fotboll mot hockey. Inga rivaler precis. Inte ens samma stad.

När vsks huliganer, vsk casuals, också var på ett helt annat ställe och dansade med ett rivaliserande bandygäng på någon grusväg ute i ingenstans så blir ju situationen än mer surrealistisk. Vad fan hade Boforsfansen där att göra? Är det så tråkigt att bo i Karlskoga att ungarna i byn måste ta tillvara på varje minsta tillfälle att få göra någonting? Det här bevisar ju vilka förvirrade människor det är som följer det där sopgänget Bobcats. Inte minst bevisar dom det varje dag på hockeytifos forum där det sällan händer att dom skriver något vettigt. Som rivaliserande hockeysupporter så sitter man bara och garvar när dessa spån om och om igen gör självmål.

Ni vågar väll er inte hit på Tisdag antar jag. Men om ni gör det så ska jag ta med mig en solstol, parkera mig på första parkett med en bärs i handen och hoppas att vskarna ger er vad ni förtjänar. Det händer inte ofta, eller snarare aldrig, att jag håller på vsk. Men mot er... det är en annan femma.
...
Saxat från speakers corner.
Irascible
En användares rapport om gårdagens faight mellan vsk casuals och boltic.
/.../Samtidigt som vi kommer till Stora Valla i Degerfors, så får vi höra att BosseforsTifo eller vad fan de nu kallar sig, anfallit vår officiella supporterbuss utanför en abbonerad pu i Karlskoga och skickat en 58-årig liten gubbe på hjärnröntgen och slagit flaskor i huvudet på andra julgranar./.../
/.../ Bofors ska iaf. veta att det här övertrampet kommer inte att glömmas, de visste utan tvivel att VC och Boltic skulle mötas i Degerfors, alltför många visste om det./.../
...
Som sagt... solstolen ska fram på Tisdag.
Om bävrarna vågar sig hit.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha... BFT, jävla nötter. Lika smarta som alltid. Det är genialisk dummhet. Nobells idiotpris till bönderna.

Anonym sa...

Okej att VC är lite skumma men att göra nått som Bosse gör tar priset.

Anonym sa...

Konstigt att dom är så tuffa mot vskarna. Men när vi intar staden kan vi tåga genom hela karlskoga utan problem. =)

Anonym sa...

Så ni menar att det aldrig förekommit slagsmål mellan grupperingar från olika sporter förut?

Anonym sa...

http://nwt.se/multimedia/dynamic/00356/120595_jpg_356017img468.jpg

Julgranar my ass.

Anonym sa...

"Konstigt att dom är så tuffa mot vskarna. Men när vi intar staden kan vi tåga genom hela karlskoga utan problem. =)"

Kan väll bero på att ni alltis går hand i hand med farbror blå..?

Anonym sa...

Välkommen hit på Tisdag era vidriga jävla fittor!

-hängiven gulsvart- sa...

"Så ni menar att det aldrig förekommit slagsmål mellan grupperingar från olika sporter förut?"

Självfallet. Fast väldigt sällan det händer känns det som. Frågan är ju vad Boforsarna ville få ut av det hela? Några rader i sverigescenen?

Anonym sa...

Man kan ju tillägga att minst 2 BFTare åkte i marken och att dom snabbt la bena på ryggen...