måndag 31 augusti 2009

En läktare att vara stolt över.

Jag rekommenderar er att gå in på ultras.se. Där finns just nu en film som ger er en övergripande historik i alla de tifon som smyckat klackläktaren under hela säsongen 08/09. Dessa arrangemang kostar en hel del pengar. Det är där allmänheten, supportrar och övriga hockeyälskare kommer in i bilden.

För att ABB-arena ska kunna inneha ett inre liv, en livfull själ med puls och färg under matcherna så behövs ni där ute som besöker ABB-arena och tar del av den läktarkultur som produceras av alla våra duktiga och talangfulla grabbar. Utan er och eran givmildhet och generositet så kommer läktarkulturen att, om inte dö ut så i alla fall väldigt drastiskt stagnera till ett minimum.


Tifogruppen med Gulsvart Ultras i spetsen strävar hela tiden efter att bli bättre. Säsong efter säsong dras det riktlinjer för hur den gulsvarta läktaren ska utveckla sig. Hur högt ska ribban sättas och hur mycket pengar ska det få kosta är frågor som ställs. Alltför att kunna säga att den Gulsvarta läktaren är bland de grupper som är starkast i hockeysverige på att producera tifon och läktararrangemang.

På det sättet har Gulsvart Ultras vunnit respekt på den svenska hockeytifoscenen. Tillsammans med grupper som LTC (leksand Tifocrew) har GSU blivit den grupp som producerar starkast bland de allsvenska grupperna.
Fortsätt att ge ert bidrag så att vi i VIK kan fortsätta att vara stolta över våran läktarkultur.

Inga kommentarer: