torsdag 6 augusti 2009

Grattis support och en förmaning.


Bloggen vill först gratulera support för att ha kommit igång med uppdaterandet av den nya hemsidan. Sen hemsidan övergick till bloggform har sidan uppdaterats sju gånger. En stor skillnad från den gamla hemsidan där uppdateringarna under en hel säsong kunde räknas på ena handen. Det var frustrerande och det är mycket därför denna blogg över huvudtaget existerar.
support har insett vikten i att föra en flödande informationskanal utåt, mot medlemmar och mot övriga som står bredvid och tittar på. Det är viktigt i arbetet med att få fler att söka sig till support. Att folk får känna sig delaktiga. Bra jobbat grabbar.
____________

Inte mycket finns att rapportera i dagsläget. Nästa vecka kommer jag vara ledig. Det betyder att VIKs träningar kommer övervakas. Bilder och rapporter kommer självklart upp i denna eminenta blogg. Får hoppas grabbarna håller sig till JM-hallen, annars får jag smöra för Eklund. Detta är nackdelen med stängd arena - att träningarna automatiskt blir stängda.
____________
Vill bara klargöra en sak. När jag är och handlar så är jag knappast på humör för att bli hånad. Framför allt inte klockan tio på kvällen. Okej? Vill ni leka så varsågod, men ha iaf lite taktkänsla för guds skull. Sen är ju fyra mot en lite fusk, tycker ni inte?
Det måste ju finnas gränser även för galenskapen?

Inga kommentarer: