måndag 10 augusti 2009

Några kängor innan semestern.

Sticker på semester imorgon och missar således matchen på Onsdag samt träningsrapporterna jag lovat. Men det ska bli skönt att öppna en kall öl ute vid vattnet och se ut över solnedgången och njuta av sommarkvällen. Tända en eld och låta mörkret falla över oss där vi sitter i skydd av en sprakande eldhär.

Några sista funderingar innan jag försvinner:

Tränarfrågan.
Pelle Bäckman blev Bäckman och Tornberg som blev Tornberg och Ivarsson som tillslut blev Tornberg Ivarsson och Popovics. Men det dröjde heller inte länge förrens Tornberg, Ivarsson, Popovics bara blev Ivarsson, Popovics och där det hela slutade med att Popovics lämnade in och stack. Nu har VIK sin 6:e tränaruppställning på bara några år. Bra eller dåligt? Hur fungerar Fredrik Nilsson i pressade situationer? Det ska bli intressant att se. Klarar Nilsson av det som Tornberg inte klarade, trycket från publiken?

(klargörande) VIK-TV/VIK-blogg
För att vara anställd med lön och egen VIK-bil så verkar det inte finnas några högre krav på prestationerna där uppe på VIK-TV. Nu kanske jag trampar på ömma tår men det skiter jag i. Det enda vi sett så här långt är några dåligt tagna bilder från en träning i JM-hallen. Något som undertecknad kan göra gratis, utan vare sig lön eller VIK-bil. Tankvärt kanske med tanke på den ekonomiska situationen som drabbat marknaden. VIK kanske bör lägga den lönen på en spelare istället och utnyttja de ideella krafter som redan finns i klubben för att driva VIK-TV.
Skärpning.

Grisiga hockeyföräldrar.
Hockeymorsor och hockeyfarsor, hockeysyrror och hockybrorsor, ge fan i och skräpa ner arenan. Va uppe vid stora läktaren under Lördagen i väntan på att tifofixandet skulle dra igång och såg hur det mellan stolsraderna låg mängder av papper och muggar, cola burkar och annat skräp. Är det svårt att ta sitt skit och slänga det i en utav de vita papperskorgarna som finns vid varje ingång på stora sittplatsläktaren?
Skärpning där också.

Blev gnälligt värre det här blogginlägget.
Men politisk korrekthet är inte mitt signum precis.
Hoppas VIK mosar Almtuna på Onsdag.
Vi hörs.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Ett förslag är att du läser på om vad VIK-verket är innan du kastar skit på dem.

Du vet ju fan inte ens vad du skriver om.

Gör om och gör rätt.

-Hängiven Gulsvart- sa...

Några öl för mycket igår. Blandade ihop begreppen. Innebörden e dock relevant. VIK-tv/VIK-blogg ska det givetvis vara.

Och du.. "gör om gör rätt" är så fjortis.

(trådlöst is the shit)

Anonym sa...

personen ifråga gör nog lite mer än vik-tv/blogg.

Anonym sa...

VIK-teve gör ju ett bra jobb. Men att det skulle motivera till egen lön med VIK-bil det kan ju diskuteras. VIK-teve var bättre när det gjordes ideelt det kan jag hålla med om.

Anonym sa...

Vad tjärnar dessa herrar som gör VIK-tv? Har dem även tillgång till en egen bil ifrån klubben? Upp med korten på bordet nu //Banditen

Anonym sa...

Det går ju fan inte ens att titta på vik-bloggen!

Anonym sa...

Håller med till 100%. Drar dessa herrar från "VIK-tv" stålar från föreningen så är det skandal. Det kommer aldrig upp några nya grejjer och kommer det upp något så är det helt ointressant.

Anonym sa...

Finns det någon sanning i att killarna som gör VIK-tv lyfter en lön på ca 30.000 sek + att dem har en VIK-bil? //Banditen

Anonym sa...

Missade att skriva 30.000 sek i månaden.. // Banditen

Anonym sa...

Vet inte hur mycket dom tjänar. men det är väl samma killar som har hand om allt som händer med jumbotronen och det mesta som innefattar ljus och ljud i hallen..men har svårt att se att dom lyfter 30k

Anonym sa...

Att dem skulle lyfta 30 000 är ju någons våta önskedrömmar. Jag vet enligt rätt så säkra källor att 90% av alla "dessa herrar" jobbar helt ideellt utan betalt, förmåner, bilar, flygresor, lyxbordeller etc etc...

Den enda som faktiskt är anställd av klubben och får betalt, och som faktiskt har en VIK bil liksom många andra anställda i klubben, är inte anställd som VIK TV person utan jobbar halvtid på marknadsavdelningen med att göra reklamfilmer osv för kunder. Så med andra ord jobbar även han gratis med just VIK-TV.

Så facit: Ingen är anställd på VIK TV.

Så som med mycket annat vet folk på tok för lite innan man börjar gapa. Så tagga ner och ta ett andetag...

/Vindictum

Audere sa...

Jag tror att den enda från VIK-TV/Bloggen som åker VIK-bil är Gerdin och han åker i den för att han är anställd av VIK på marknadsidan. Tror inte ens att han är anställd på 100%.
Samtidigt så betyder det inte att man åker omkring gratis bara för att man har en VIK-bil. Bilen leasas väl och man får väl betala precis som vem som helst som leasar en bil.

Någon "Anonym" kanske kan fylla i eventuella fel i mina påståenden, för jag kanske inte är korrekt uppdaterad.

Audere sa...

Såg att inlägget ovan mig redan hade postat i princip samma sak som mig, ber om ursäkt.

-Hängiven Gulsvart- sa...

Bra med reaktion. Frågor måste ställas om vi som "vet på tok för lite" har någon chans att ta reda på hur saker ser ut. Utan frågor ingen kunskap.

Tack för era svar.

Anonym sa...

Frågor måste kunna ställas och saker ska kunna diskuteras. Detta resulterar förhoppningsvis i att falska påståenden och rykten försvinner. Förstår inte varför vissa direkt måste inta en försvarsställning och ha taggarna utåt..

Bra jobbat med bloggen mannen!

/Banditen

-hängiven gulsvart- sa...

Tack banditen. Sen att vederbörande VIK-teveman väljer att öppet håna mig på ultras/vhs - forumet avfärdar jag bara som en svaghet inför debatten. Finns ingen heder i att slå tillbaka med hink och spade.

Anonym sa...

Du kanske ska lägga ner lite energi på att undersöka saker innan du hoppar på en person, så påhoppet @ vhs kan nog ses som väl befogat med glimten i ögat.

Hade du tagit dig 5minuter att leta information hade du inte skrivit inlägget.

-Hängiven Gulsvart- sa...

Anser frågeställningen var väl befogad som tankeställare. Debatten tog fart och klarhet i frågor kom fram. Vad är det för fel med det?

Sen att det är lite väl provokativt framställt från min sida, det kan jag ta. Men frågeställningen blir inte mindre relevant för det.

Och tydligen var jag inte ensam att undra.

Och förresten, tack Gerdin för gratis reklam =)