tisdag 25 augusti 2009

Match ikväll mot lokatterna

Bofors – Skåre 6-1
Bofors – Comet 9-3

Där har ni Bobcats resultat hittills under försäsongen. Två matcher spelat, två vinster. Säger ingenting om Bobcats eller deras dagsform. Två vinster där målskillnaden ligger på plus 11 mål kan dock få en att höja en varningens finger.

Almtuna – Västerås 1-3
Västerås – Timrå 0-2
Västerås – Kloten 3-2 (straffar)
Västerås – Rögle 2-6

VIK har spelat fyra matcher, två fler än Bobcats samt mot tyngre lag. Rent målmässigt har det inte varit någon fest för oss fans precis. Men vi har tydligt sett att potentialen finns där. Det är bara för Ivarsson/Nilsson att skrapa fram det där lilla extra ur varje spelare så ska också målskyttet släppa. Det behövs inte minst för självförtroendet.

Resultatet imorgon blir 4 - 1 till VIK efter att Holmström storspelat.
Dagen stora bloggfråga blir:
Kommer BosseFors Tifo till Västerås ikväll?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken mästertippare du är! :)

Men Holmström behövde knappast storspela heller.

Fast han gjorde en stabil insats. Det jag har sett så på försäsongen så har hans iallfall inte varit sämre än Thalberg...

-hängiven gulsvart- sa...

Yes... jag är en mästertippare när jag inte spelar på oddset. När jag väl lirar på oddset så brukar det gå åt helvete. =)

Holmström hade en del tur idag men det ska en bra målvakt ha. Vi lär ju se. Lite av sista chansen för Thalberg om han ska lyckas i VIK.

Anonym sa...

Det är jättebra att ni är där för att stötta VÄSTERÅ!?!Jag håller iaf på VIK VÄSTERÅS. Korrigera erat uttal om ni stöttar VÄSTERÅS!!! Sedan ska man ÄLSKA sitt lag o stötta dem, INTE HATA(högt iaf) andra lag. Skärpning tack!!!!Gulsvart 4ever<3