lördag 30 januari 2010

Styrelsemöte och innebandy.


Hängiven Gulsvart är igång igen. Men vad som aldrig vilar är engagemanget och kärleken till VIK. Ett engagemang som jag delar med många andra som faktiskt aldrig skulle kunna tänka sig att vända VIK ryggen. Det är en styrka och jag anser att VIK bör vara stolta över att ha en sån lojal och trogen skara av supportrar.

En del av oss kommer mötas idag för ett styrelsemöte med VIK hockey support. Samtliga styrelsemedlemmar är kallade till detta styrelsemöte för att diskutera föreningens arbete. Det finns en del idéer för hur support ska utvecklas. Vi har redan sett nya souvenirer i form utav en halsduk och en ny T-shirt. Vad jag vet så finns det en hel del halsdukar kvar för den som inte hunnit skaffa sig en.

Vi fortsätter att anordna resor även om det blåser kallt. Vi ska vara på plats och stötta VIK i med och motgång och nu behöver grabbarna oss mer än någonsin. Så imorgon vill jag se trettiofem bokade till Bofors på Onsdag. Kom till VHS-skrubben för mer information.

Supportrarna fortsätter att samlas för en timmes innebandy och ikväll är det dags igen. Bloggen kan komma att ta med kameran denna kväll för viss dokumentation.
Tills dess, ha det bra i vintermörkret.

Inga kommentarer: