torsdag 15 oktober 2009

Tornberg: VIK blir hackad gurka.

Saxat från Pasis blogg:
"Hur Johan Tornberg tippat Örebro-VIK vet ni kanske redan. Om inte så kan jag avslöja att Pajalasonen tippar 3-2 - till Örebro.

Jag ställde mig oerhört frågande till detta, men Tornberg brassade på med en självsäker verbal bredsida:
- Jag är bombsäker på 3-2 till Örebro. Kexen kommer att hacka gurka. VIK-arna kommer att komma hem till stan som Bostongurkor."

Vafan!?
Tornberg, vad hände med ditt engagemang för klubben som du "älskar". Vad hände med alla lovord du öst över VIK under din tid som tränare? Vad hände med "VIK har en speciell plats i mitt hjärta"?

Men nu när du är på teve och allt så kanske VIK inte längre får plats i ditt hjärta. De gröna sköna sedlarna har gjort dig galen och lamporna från strålkastarna har gjort dig blind.
Du har ingen respekt hos mig längre och om du någon gång i framtiden funderar på att komma tillbaka så snälla, tänk om.

Jag kunde i min vildaste fantasi aldrig ens tänka mig att jag någon gång skulle kunna tala illa om Tornberg. Men den tiden är borta. Du är en hora Johan. En mediahora som slickar i sig och vältrar sig i allting som kan ge lite sköna pengar. Du har förlorat all jävla värdighet när du uttrycker dig som du gör om laget du en gång älskade vars supportrar en gång gav dig kärlek och hyllade dig. Minns du inte? Har du glömt? Vill du inte minnas?

Vi stöttade dig när du hade det som svårast. Trots uteblivna resultat och en usel inledning så stod vi alla på din och din familjs sida när du hotades. Vi avbröt våra arbeten och gick från jobben, lade ner våra kollegieblock i skolan och tog oss till arenan för att visa våran avsky mot hoten och för att visa vårat stöd till dig. Vad gör du? Du pissar på oss med din skit. Du tror att du är kaxig, vill sticka ut? Du är bara patetisk. En patetisk nolla. Ledsen Johan. Du är en nolla.

Fan, jag ska inte skriva mer. Vill inte skriva mer. Tornberg berör fortfarande. Först älskar man karln. För hans engagemang, för hans ogränsbara kärlek och sprudlande energi i båset. Nu bara, ja jag vet inte. Han har fallit platt.
Synd.
Jävligt synd.

/David på Södra stå - Hängiven Gulsvart -

4 kommentarer:

Anonym sa...

Han har nog VIK kvar i hjärtat... Att kalla han mediahora är nog också fel, jag skulle kalla honom rätt smart. Han väcker känslor hos alla oavsett om man är supporter, spelare eller styrelse. Och sen ska man aldrig underskatta att ALL PR är bra PR! På gott och ont.

gurkas sa...

kan det inte vara så att han vill TÄNDA killarna att gå ut och mosa kexen? tror inte han sagt det med allvaig röst utan mer med ironi eller nåt. bra skriven blogg annars.

Anonym sa...

Man kan ju hoppas Gurkas, att han har någon värdighet kvar. När han kom såg vi en frisk fläkt som kunde ha lyckats. Tyvärr ägde inte Johan psyket. Men vi supportrar stod iaf på hans sida länge. För länge verkar det som.

BJ sa...

Johan Tornberg är homosexuell!