tisdag 20 oktober 2009

Just nu är saker bara oroande.


Det är oroande att:

... VIK Hockey ligger på nionde plats efter att hela tio omgångar spelats i hockeyallsvenskan. Dom har förlorat fler matcher än dom vunnit vilket absolut inte duger om VIK har som mål att vara ett allsvenskt topplag.

... Ingen i klubbledningen verkar ha förstått vad matchen mot Örebro betydde för oss fans. Att ingen i klubbledningen heller verkar förstå hur jävla bortgjorda VIK var och att fansen faktiskt förtjänar en ursäkt efter att ha underpresterat i en match mot en allsvensk nykomling som dessutom är VIKs rent historiskt sätt största rivaler.

... Ivarsson verkar sitta säkert oavsett hur det går för VIK. Rohlin är klar med att han inte flyttar några folk utan menar att mannarna som just nu finns ska lösa detta på eget bevåg. Rohlin verkar inte förstå att fansens tålamod absolut börjar rinna ut. Att nu gäller bara segrar. Ska bli spännande att se vad som sker om VIK avslutar även vecka 43 med ett praktfiasko.

... Bosse Wallin får det utrymme han får på VIKs hemsida. Inget ont om Wallin. Han utför säkert sitt jobb på kansliet på ett ypperligt sätt samt att han besitter en oerhörd statistisk kunskap om VIK. Men bloggandet är inte hans grej. Tyvärr.

Jag är lite besviken faktiskt. Jag trodde i min enfald att jag skulle få läsa dråpliga anekdoter, härliga minnen om gamla spelare eller att jag som läsare skulle få en djupare inblick i kansliarbetet. Om kollegor, om hur spelarna är, vad de säger, tänker, tycker. Hur snacket går i omklädningsrum, uppe på kansliet och liknande som vi som sitter utanför aldrig annars får ta del av. Gerdins blogg är en sådan blogg. Det kanske kunde räcka så?


Helgens citat:

"Nädu, jag är för gammal nu."

Pelle Bäckman på min fråga om han inte var sugen att hoppa på VIK igen.

Jag sa desperat - Det går ju lite motigt nu.

Han skrattade och sa, "
japp", sen gick han.

....


På Fredag är det officiell samling på våran supporterpub, Skallbergskrogen. Från klockan 16 är det meningen att den officiella samlingen ska ta sin fart, men folk som är lediga får gärna ta sig dit innan. Mer om detta kommer gå att läsa på VIKsupports hemsida. Glöm bara inte medlemskortet. Annars får ni ingen rabatt. Ni som inte har medlemskort, läs det där stora gula längst upp på sidobannern på bloggen så får ni veta hur ni ska gå till väga.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Från 18 år eller?

-hängiven gulsvart- sa...

För att köpa alkohol, givetvis. Det är lag på det.

Anonym sa...

Nej, tänkte bara på tillvaron, kanske ta en pizza och snacka med andra supportrar, för dom som inte har åldern? =)

-hängiven gulsvart- sa...

Absolut. Du är välkommen. =) Du får ju rabatt på pizzorna med medlemskortet.