torsdag 30 oktober 2008

Hett möte i Karlskoga.


Då allting redan är sagt angående Bosse borta så bjuder jag på några bilder här nedanför. Ocensurerade bilder kommer upp på Ultras privata. Det var mycket känslor igår, precis som alltid när vi möter Bofors. Våran minst sagt udda relation med deras supportrar ökar till att stämningen på läktaren håller sig högt över kokpunkten.
Klackar ska hetsa mot varandra, klackar ska sjunga nidramsor om varandra eller battla om vem som sjunger sina egna ramsor högst och längst. Det är sånt som kallas läktarkultur. Inom denna läktarkultur ingår hat och kärlek. Det är puls på isen och puls på läktaren. Precis som det ska vara. Då mår jag som bäst och njuter till fullo.
Det ryktas förövrigt om att...

... BFT sadlat om till att leka babyfirma. Frågan är bara vad dom kallar sig. Bäbisarna?

... Några på Harrys hittade en alternativ utgång förbi polisen när bäbisarna kom på besök. Dock hade bäbisarna trippat från platsen när dessa två lyckades förmedla detta till oss andra.

... Seinfeldt är ett känsligt ämne för en viss person inom GSU.

... En person i en viss firma i Västerås sysslar med lögner och ryktesspridning. Det är ju tufft. Tror säkert att dina grabbar i VC tycker du är jättemodig och stor och stark.

Inga kommentarer: