måndag 13 oktober 2008

Regler på sektion S.

Lite att tänka på tills imorgon.
Sektion S är INGEN barndumpningsplats ala IKEA. Små barn kan skada sig svårt på sektion S. Att som förälder låta sina barn gå upp och ner fritt på sektionen är som att låta ungarna leka vid en tågrälls. Fullständigt galet. Vuxna människor som befinner sig på sektion S har ingen som hälst ansvar för dessa barn och har heller ingen som hälst skyldighet att ta någon extra hänsyn. Sektion S är en klacksektion.

Imorgon ska alla som befinner sig på sektion S sjunga. Det är den skyldighet man åtar sig om man ställer sig på klacksektionen. Sjunga och göra allt för att heja fram VIK. Ni som redan nu vet med er att ni inte brukar sjunga, trots att ni står på sektionen, ni kan fundera allvarligt på att kanske stå på norra under matchen imorgon. Ni är icke önskevärda på sektionen imorgon om ni inte ger allt vad era röster tål.

I enlighet med vad VHS, Eklund och Vaktledningen har bestämt skall klackfolket hindras att röra sig mellan Södra och Norra under periodpauserna. Detta betyder att dem som i första perioden ställer sig på sektionen, står kvar också i andra och tredje. Av flera enkla anledningar. klacken har som mål att med rösten sjunga fram VIK och skapa en härlig atmosfär i ABB - arena. Ni som vandrar över till Norra under andra perioden kapar klackens röstfunktioner och således förstör ni för oss andra. Antingen står ni på Norra eller Södra. Punkt.

Anledning till att vi är så här hårda är att vi imorgon, och alla andra dagar, alltid vill prestera till 100% på VIK - läktaren. Vi hindras i detta om barn ska springa in och ut i klacken, om folk står med händerna i fickorna och håller käften eller om stora delar av klacken vandrar över till Norra under andra perioden. Jag sitter inte här och svammlar utan jag vet av erfarenhet att jag har stöd i detta från samtliga hängivna, GSU, VHS och även VIKs ledning.

Slut upp imorgon och ge allt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det match redan imorgon??

Anonym sa...

Läs imorgon idag =)