torsdag 2 oktober 2008

Stå upp för VIK.

NU TAGGAR VI TILL.

Visa vilja, kämpa svin, ta en fight, visa framfötterna. VIK Hockey är inga jävla kärringar och det ska vi visa imorgon. Stå upp för er själva, era lagkamrater, klubbmärket och för era supportrar. Visa att ni vill, visa att ni kan, visa att i VIK Hockey finns det stake, moral och obruten lojalitet. Borås ska inte ha en jävlaste chans imorgon. Från början till slut ska vi bryta ner deras självförtroende så att de pustar ut av lättnad när slutsignalen ljuder i Hockeytemplet.
Imorgon är det dags att visa att spelet i träningsmatchen mot Mora inte var en ren tillfällighet. Imorgon är det dags att visa alla tvivlare att VIK Hockey är bäst när det gäller.

Men det gäller också att västeråsarna får tummen ur sina arselen och inser att utan publiken så glider elitsattsningen längre och längre ifrån oss. VIK Behöver sin publik även när Borås kommmer på besök, eller Sundsvall eller Almtuna. Slut upp imorgon bakom ett taggat VIK och visa vilka hängivna supportrar dem har i ryggen. Att vi stöttar med alla medel som står till vårat förfogande.

STÅ UPP FÖR VIK - SPELARE, LEDARE OCH PUBLIK.

Inga kommentarer: