måndag 27 oktober 2008

Bävrar och lokatter.


Korparna från Huddinge fick det 100:ade inlägget från bloggen. 101 kan väl tillägnas laget som just nu ligger på en 14 plats i tabellen inför matchen imorgon mot VIK. Bosse Fors har inte gjort någon bäver glad än så länge. Förlust mot bägge nykomlingarna men med någon topp hemma mot OIK där Bofors vann med 7 - 4. Och andra sidan verkade dem ha dykt ordentligt matchen efter då dem förnedrades nere i Borås med siffrorna 6 - 1.

VIK möter ett vingklippt Bosse med ett skakigt självförtroende efter en minst sagt skakig inledning på säsongen. Att BIK skulle placera sig själva på 14 plats efter 13 omgångar är kanske i sammanhanget inte någon skräll. Lokatterna, fniss, har stagnerat stadigt sen dem lirade kvalserien för ett antal år sedan. När FBK sen var där och tafsade så har lokatterna, fniss, inte gott att kännas igen.

VIK och andra sidan har fått upp tempo, flåset och lyckats få med sig resultaten på sin sida de senaste matcherna. VIK plockar starkt hem poäng i Mora, vinner mot Mariestad och krossar sen Huddinge med hela 7 - 2. Lokatterna, fniss, ställs mot ett nytänt VIK som har bra fart under rören och med en storspelande Arla i spetsen så ser jag inget annat än att VIK tar hem denna batalj. Både på läktaren och på isen.
Väl mött bävrar och lokatter, Ultras och VHS:are.
Imorgon möts vi igen.
Tills dess säger jag bara: Adjö och farväl.

Inga kommentarer: