tisdag 21 oktober 2008

Klassiskt möte stundar.












Måstematch imorgon. Mariestad är ett lag som VIK ska slå varje dag, oavsett tidpunkt på dygnet. Inget snack. Tre poäng är snarare att betrakta som självklar om alla lagdelar gör sitt jobb. VIK har knappast råd med nya bottennapp så som dem mot Oskarshamn, växjö eller Malmö. Mariestad ska i regel till och med vara sämre än dessa lag.

Om vi hoppar över Fredagens oerhört tråkiga möte mot sumpgänget från Huddinge och riktar oss mot Tisdagen nästa vecka så finner vi ett klassiskt möte. Bofors "bobcats" IK aka Färgestads lilla knähund står för motståndet borta på fiendeland. Senaste gången vi mötte "Bosse", "Bobcats", "FBKs skötebarn" var i den från polisens sida fruktansvärt upphausade träningsmatchen i sommras. Humor att respektive lokala förmågor med karriärslusta i lokalpressen beskrev detta supportermöte som "huliganinfluerat".
VLTs karriärister får åter igen chansen att vässa pennan nu när GSU åter igen, och åter igen och åter igen kommer att i karavan glida genom Karlskoga. Karlskoga är vår och har alltid varit, precis som Bofors är Färgestads. Det kan inte vara lätt att inte äga något själv.

Vi hörs och syns.

Inga kommentarer: