måndag 22 juni 2009

Pasis blogg illa ute i krisen.

Ingen kan vid det här laget undgått att missa att Jocke Lander fått kicken från VLT, till fotbollsfolkets stora förtret. Lander är mannen bakom fotbollsbloggen på vlt.se och det finns ingen tvekan om att han har varit flitig. Om bloggen behövs är en annan femma. Finns säkert dom som tycker det är givande att läsa om div4 matcher. Imponerande dock att vlt valt att publicera Landers "avskedsbrev" där han knappast drar sig för att kritisera sin arbetsgivare.

Vad ska vi hockeymänniskor drar för växlar av det här då? Känns som att chanserna för att Pasi ska komma tillbaka med sin hockeyblogg är minimal efter det här. Men han är kvar - det är de som betyder något. Vad vore vintern utan hockeysveriges mest enögda och emotionellt färgade hockeykrönikör?

_________
Lill - Notan ryktas till Mörrum. Leif Rohlin, vid vårat senaste möte med honom, talade om just Lill - Notans chanser att lira divison ett, göra ett bra jobb för att sen senare i livet kanske komma tillbaka till VIK. Rohlin såg det som en chans för honom att bevisa vilken sorts hockeyspelare han är. Han behöver ett lyft. Bloggen önskar Lill - Notan lycka till.

_________
Jag sörjer Greg Jacina en aning. Det var energiknippen som gav allt och mycket därtill. En hockeyspelare som fick igång publiken och visade jävlar anamma där andra stod med händerna i fickorna. Jag förstår inte vad en sådan spelare ska göra i en blåbärsnation som Italien. Men jag håller på dig Greg - kör över dom jävlarna bara.

_________
Ryktas att det snart dyker upp ett datum för tifofix. Håll ögonen öppna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi får hoppas Greg hittar tillbaka till VIK igen. VIK behöver fighters. Vissa spelare har en tendens att ge upp för lätt ibland känns det som.