torsdag 14 maj 2009

Det är nått frireligiöst med silly season.


Tappade liksom sugen att vältra mig i ryktesporr när Rohlin med ett leende menade att allt som skrivs på nätet är skit. Att ingenting är sant. Att han snarare var irriterad på detta men menade också att det bästa med hela kråksången var ju att han satt på hela sanningen. Respekt till Rohlin som vågar dissa hela konceptet med de vilda gissningarnas djungel som kan nå höjder högre än Carola på väckelsemöte.

Det är roligt, det är spännande men troligtvis bara "skit". Men det finns ett sätt att på riktigt hålla sig underrättad om det seriösa ryktena. Just nu håller viksupport på att arbeta fram en ny sms - tjänst som ska fungera som ett nyhetsbrev med det nyaste från VIKs kansli. Konceptet är jävligt bra men väldigt nytt och ännu har det inte lanserats. Det hela går ut på att ni, till ett pris, först får ta del av nyheter från klubben. Hur detta ska fungera rent praktiskt återstår att se men det är helt klart värt ett försök. Jag gör nu er medvetna om detta så håll ögonen öppna.

Tills dess väljer jag att alltid läsa Ultras.se före virrvarret på Gurkburken. Herrarna på denna sida har det mesta under kontroll och skriver heller aldrig något om det inte ligger viss sanning bakom. VHS/GSU forumet har också en viss självkontroll utan några frireligiösa tokerier.

___________________________________
På gång just nu:
*Årsmöte VIK Västerås Hockeyklubb (va jag hatar det där namnet).
3:e Juni klockan 18.30 i Restaurangen. Bloggen kommer att vara på plats för att lyssna.

*Årsmöte VIK Hockey support.
Tid och datum kommer vilken dag som hälst. Håll ögonen öppna. Viktigt att så många som möjligt kommer.
*Gulsvart Landhockey squad.
Ett gäng sköna VIKare planerar att börja lira landhockey. Allt som saknas just nu är nät till målen. Bloggen kommer tigga nät av vaktis på ABB - arena, sen blir det åka av.

Ryktas att:
- Bloggen funderar på att anordna en tävling för era läsare där ni kan vinna en signerad tavla av Johan Tornberg värd 800:-. Detta är på planeringsstadiet. Besöker ni bloggen varje dag kan det vara just du som vinner denna tavla.
- En VIK - hymn är på ingående, hoppas jag. Och den är riktigt bra, det kan jag lova. Även där, håll korpgluggarna öppna
- Ett par fick på riktigt veta vad som händer om man först försöker smita från notan på Skallbergskrogen och sen häva ur sig ord som "svartskalle", "apa" med mera. Äta asfalt, gotti, kittlar dödsskönt i kistan. Bloggen satt på första parkett med en öl i näven. Underhållning på hög nivå.
- En man runt meddelåldern klädd i jeans, vitt hår och cirka 185 cm går runt med mobilkamera på stan och fotograferar tjejer. Bloggen håller sig lugn, det går trots allt inte att blogga från fängelset.

Inga kommentarer: