onsdag 29 april 2009

Vargarna drar österut.+ editering.


När vargarna sticker österut bäddar det för lammen som väntat i snårskogarna. VIK ska tillbaka till elitserien och får nu ett ypperligt tillfälle när vargarna drar från sverige. Håkan Loob, ärkevarg och särdeles blodtörstig har länge, tillsammans med vice ärkevarg Mats Adrian, sniffat färskt blod österut. Genom sin girighet har dom i många år försökt pusta och frusta omkull svensk hockey med sitt skit. Nu verkar det som om dom snarare gett sig på fel mormor och kommer snarare pusta och frusta omkull sig själva där borta i österlandet.

Bloggen säger tack och adjö. Hoppas ni aldrig kommer tillbaka för ingen vill ha er här. Att Djurgården också valt att sälla sig till vargflocken är dock en skräll. Djurgården skulle må bra av att vara kvar i svensk hockey nu när deras största konkurrent AIK storsattsar mot elitserien. Publikmatcher av den digniteten behöver DIF och svensk hockey. DIF är ju heller knappast ett lag som man från början tänker sig kunna stå emot de ryska björnarna. Så där dog den klubben.

Nu gäller det bara för VIK att ta tillvara på chansen. En chans som denna att gå upp kommer aldrig mera igen.
______________________________
Edit1:
Inget är klart ännu, att LHC, DIF, HV71, FBK och Västra Frölunda väljer en annan liga. Dom är bara sura över ett TV - avtal och väljer, likt småbarn, att inte vara med när saker inte går som dom vill. Vad dessa klubbar måste börja inse är att sverige inte står och faller med dom. Dessa klubbar är så etnocentriskt fast beslutna att dom äger hela hockeysverige att dom är beredda att omkullkasta hela elitserien för sakens skull. Den moderna hockeyns vidriga och giriga ansikte visar sig åter i Loob och Adrian.

Edit2:
Efter att ha läst igenom nattens inlägg funderar jag på om jag inte bör sova på nätterna istället för att flumma vid datorn. Konstaterar att inlägget ovan suger nått ofantligt men väljer att ha det kvar bara för att påminna mig att aldrig skriva nått liknande igen. Det är bra att man kan vara självkritisk men vägrar vara självcensurerande.
Edit3:
Bloggen saknar hockeysäsongen.

Inga kommentarer: