söndag 5 april 2009

Supportrapport från helgen.

Bloggen besökte fienden i går kväll. Nja, fiende och fiende. En gammal kär vän från the early days som hamnat lite snett i livet. Att vara VSK:are och Leksing måste ju vara ungefär som att snorta kokain i väntan på sin könsoperation. Riktigt in the deep shit.

Nåväl, kvällen började bra med gott käk som min dam lagat ihop samt en hel del kalla öl ute på hans balkong i den ljumma aprilnatten. I takt med att ölen gick åt och groggarna började blandas så lossnade också en del mentala spärrar. Givetvis går det inte att två VIKare ska supa tillsammans tre VSKare aka Leksingar utan att det uppstår viss konfrontation. Dock på en hjärtlig men grov nivå.

Sångerna och nidvisorna avlöste varandra. Bittert att VSKarna dock har sitt jävla SM - Guld och briljera med. Vad skulle vi komma med? Vi har... vi har... Johan Tornberg, faktiskt. Äh.. upptäckte dock att vi hade en hel del grymmare sånger. Det hela gick dock överstyr och det slutade med att jag plåtade VIK - polaren när han fular sig med Leksandsatteraljer på sig samt att vi fysiskt gav oss på ärke VSKaren, värden i hemmet.

Det ryktas för övrigt att:

... Fyra SI - tröjor sågs fulla som fan på bussen i Fredags kväll. Kvällens roligaste ramsor var: "Kom och se, VC" och "Sämsta delen är där fram", där förövrigt bara jag och några äldre damer och herrar satt. jahapp.. såatte.

... Johan Tornberg med 95% säkerhet leder Gulsvart nästa säsong, enligt Pasi. Får vi se vart det leder. Tornberg måste ju själv inse att han har en del att bevisa mentalt. Det kommer komma svackor även nästa säsong där vi supportrar öppet kommer visa vårat missnöje. Vad händer då?
... Leksands klackledare Emil Nilsén är en dryg jävel privat, enligt leksandskällor från gårdagens fest. Var ju ingen nyhet egentligen. Det är inte bara privat han är dryg.

... Ångesten över säsongens slut börjar så smått krypa fram.

3 kommentarer:

Grönvit sa...

Gav sig på fysiskt? Är det jag som har minneslucka eller? Har absolut inget minne av det.../J

kungkeops sa...

Jag har bildbevis. =)

Grönvit sa...

De måste jag få ta del av. Ett scoop för vlt kanske? Huliganbråk i helgen ;)