torsdag 16 april 2009

Styrelsemöte och allsvensk fotboll.

På Silly season fronten inget nytt. VLT har ett uppslag på nätet som inte säger så fasligt mycket mer än att spelare går runt och väntar och ser. Lindh säger att det finns indikationer på att det finns intresse från annat håll meddans hans agent uttalar sig om att ambitionen är att komma överrens med VIK. Vi får hoppas att Lindh kritar för gulsvart då han är VIKs bästa back.

Meddans det är tyst från VIK så finns det heller inte så mycket att rapportera om. Har en del ideér om framtida uppslag men tiden får utvisa om det blir som jag tänkt. Har just nu egentligen bara supports styrelsemöte i skallen. Säsongen ska summeras och förberedelserna för årsmötet ska inledas. Personligen anser jag att support har gjort ett väl godkänt jobb i år. Det har funnits ambitioner att utöka resebiten och bredda tifobiten, vilket dom lyckats med. Det som finns att arbeta vidare på är Information - och PR - delen, vilket jag tidigare också delgivit styrelsen. Dock finns det tid till förrändring då styrelsen är ung och flexibel.

Torsdagen den 23:e kommer Söderstadions bortasektion få besök av tre Gulsvarta när Hammarby tar emot IFK Göteborg. Ett ypperligt tillfälle att ta del av den supporterkultur som blomstrar mest i Sverige - Fotbollen. Änglarna Stockholms samlingspub på Gamla Stan kommer givetvis också att besökas innan match. Hoppas på fint väder, grym stämning och härlig fotboll. Bilder och filmer kommer upp på bloggen under avdelning: Studiebesök i supporterkulturens tecken.

4 kommentarer:

Anonym sa...

GSU på Bajen - Göteborg

Anonym sa...

Blue and white is dynamite;)

Grönvit sa...

Ta de lungt i fiendeland...

-Hängiven Gulsvart- sa...

Bajenland = Fiendeland. Är nog lugnt. Änglarna är med oss. =))