onsdag 15 april 2009

Champions League i väntan på Sillynyheter.


I väntan på Leif Rohlins schackdrag i detta makalösa spel som kallas silly season så bänkade jag mig framför teven för att se Liverpool ta sig ann Chelski i CL. Liverpool var piskat att vinna med två måls överläge för att gå vidare. Japp... och det började bra. Två noll på nolltid. Fyfan, kanske skulle detta gå? Sen gjorde Chelski två. jahapp... sen gjorde Chelski ett till när Reina helt från ingenstans fick såpa på handskarna. Snöpligt. Kanske rättvist, men snöpligt. Chelski låg mest på gräset och rullade. I varenda närkamp ramlade de ryssägda legoknäcktarna så att man personligen blev vansinnig och undrade vart fan fotbollen är på väg. Inte nog med det. Dvärgen som dömde matchen gick på det varenda gång.
Nåväl. Liverpool kämpade fantastiskt och hade känning rejält i slutet men tröttheten tog över hand. Grattis Chelski.
___________________________________

Lokalt har vi ju VIK fotboll som snart sparkar igång sin serie. Den 18:e April klockan 14.00 möter dom Vallentuna borta i seriepremiären. Bloggen kommer givetvis följa upp de gulsvarta bollsparkarna under våren och sommaren. Fyra segrar och ett kryss på åtta träningsmatcher har VIK Fotboll kammat ihop. Nyss möttes lokallagen VSK och VIK, en match VSK vann med 4 - 0. För er som vill se VIK spela på hemmaplan får vänta till den 25:e April då Gamla Uppsala kommer på besök.


___________________________________

Silly Season fortsätter för mitt älskade VIK i Hockeyallsvenskan. Första dygnet efter påsken summerat: Ingenting på värvningsfronten. Johan Tornberg tar timeout och ni vet sen innan vad jag anser om det. Tålamod, tålamod. Jag önskar och hoppas att Rohlin har en jävla massa äss i sin rockärm men det verkar se mörkt ut när inte ens sponsorerna kan ställa upp som förut. Finanskrisen påverkar företagen som där med påverkar elitidrotten.
I morgon är en ny dag. Får se vad morgondagen bär i sitt sköte.
Godnatt.

Inga kommentarer: