tisdag 11 november 2008

Västra mot Östra idag Onsdag

Hårt schema den här veckan. Nybro igår, Almtuna imorgon och sen Malmö hemma på Fredag. Tre matcher under loppet av fem dagar. Det är veckor som denna som avslöjar brister i grundfysiken, eller bevisar att den är god. Vi får hoppas att försäsongsträningens alla fystimmar slagit väl i de gulsvarta benmusklerna och lungorna.

VIK har inte råd att gå bort sig. Allsvenskan är tät med många bra lag som kandiderar till topp tre. VIK ska vara en utav dem. I nuläget ligger vi 6 poäng efter Malmö som ligger på tredjeplats. Ett Malmö vi förövrigt möter hemma på Fredag, en oerhört viktig match. Men först ska vi slå Almtuna imorgon. Varje match i nuläget är viktiga matcher där VIK måste kamma hem poängen för att inte tappa grepp om toppen fullständigt.
*Bilden är från VIK - Almtuna, träningsmatch på försäsongen.

Det ryktas förövrigt om att...
... Anders Eklund satt på möte med Johan Tornberg i två timmar dagen efter hans smädelse mot Per Arlbrandt. Vad som sades eller vad dem kom fram till är höjt i dunklet.

... Ismaskinen i ABB - arena missade en yta på ca 2000 - gånger 50 cm i gårdagens match mot Nybro. Att killen sen upptäckte detta, gick fram till den ospolade ytan för att sen skaka på huvudet, vända om och stänga om sig är bara ren humor. Ska det fuskas i arbetet så ska det fuskas rejält - inför ett tusental åskådare.

... Säkerhetsansvarig inne på arenan blev så nervösa för att delar av publiken skulle storma Nybrobåset att dem såg till så att båset fick en grind.

... Det kan göras ramsor av precis allt. Till och med om att man är smålänning och värdelös. Det behövs en hel del fantasi och en skruvad hjärna för att komma på ramsor av den digniteten. Smålänningarnas buss fick inte heller vara ifred i ramsväg. Humor.
... - Hängiven Gulsvart - styr en bil mot Uppsala imorgon.

Inga kommentarer: