fredag 21 november 2008

Får vi se Olheden?


IK Oskarshamn på Lördag och vi i ABB Arena ser naturligtvis fram emot att återse våran egna Rasmus Olheden. Men enligt IK Oskarshamns hemsida så låter detta knappast troligt. Olheden har, av en anledning som inte jag har någon vetskap om, inte spelat de tre senaste matcherna.
Petad? Skadad? Andra skäl?
På IKO:s egna poängliga finner vi Olheden först på tionde plats. På femton matcher har han gjort fyra mål och två assist. 29 oktober gjorde han mål senast och det var mot Nybro. Senaste assisten gjorde Olheden förövrigt mot oss hemma i småland den 1 oktober.

Richard Gynge och andra sidan är mer målfarligare än sin före detta gulsvarta kamrat. Gynge placerar sig själv på en andra plats i IKOs interna poängliga och han gjorde ett mål och en assist den 14 november borta mot Troja. Den absolut senaste matchen, Borås hemma, jobbade Gynge ihop 10 utvisningsminuter. Sammanlagt på hela säsongen har killen samlat på sig 20 utvisningsminuter, han ligger på fjärdeplats i den interna utvisningsligan. På ensam topp ligger backen Petri Tähtisalo som samlat på sig 41 utvisningsminuter.
Så Gynge borde vara en spelare VIK ska se upp med. Eetu Qvist är en annan herre som VIK bör kolla upp lite extra. I övrigt har inte IKO något att skryta med. VIK vinner matchen och gör det med siffrorna 4 - 3 inför 2100 åskådare.

Inga kommentarer: