tisdag 11 november 2008

Hur fan tänker karln?

Jag hade allt i huvudet. Hela det här inlägget var klart i mitt huvud, från rad till rad. Hur spelarna äntligen visade passion och känslor ute på isen. Att en hockeymatch inte kan bli bättre med dessa ingredienser av hat, passion och stark lagmoral. Om vi väljer att blunda för Ulf Råbjer som var allt annat än bra idag med alla dessa avblåsningar, så var matchen idag en sån match som får pulsen att stiga lite extra.

Tornberg har gjort sitt i VIK. Det är nu bloggens inställning. Johan Tornberg har gjort bort sig så till den milda grad att jag inte kan se på vilket sätt han kan reparera skadan. Svaga resultat, svagt spel, konstiga uttalanden i pressen efter fullständigt katastrofala matcher. Tornberg är nöjd efter förlust, men kritiserar spelarna efter vinst. Han väljer att hylla Nybro som förövrigt var lika värdelösa som det förväntades av dem. Men Tornberg har just nu, ikväll efter den stökiga matchen mot Nybro, precis skickat sig ur organisationen, för gott.

Arla är VIKs i särklass bästa spelare. VIK ska bara vara glada att en spelare av hans kaliber ens väljer att spela för VIK. VIK förtjänar i dagsläget inte Arlas tjänster. Framför allt inte nu efter Tornbergs uttalande i VLT. För när Arla slås ner av en Nybrospelare från deras egna bås efter Arlas glädjeyttringar efter ett utav sina mål, väljer Tornberg att yttra sig följande om incidenten:
- Det är inte acceptabelt av en sådan spelare. Hade jag stått i båset hade jag reagerat likadant och då hade han inte rest sig, säger VIK-tränaren.

Han fullständigt pissar på sin bästa spelare genom att klart och tydligt mena att Arla förtjänade den fula smällen samt att Arla troligtvis legat medvedslös om Tornberg själv stått som Nybrospelare. Avgå nu och kom fan aldrig tillbaka.
Det ska jävligt mycket till innan den här bloggen någonsin kommer stå på Johan Tornbergs sida igen. Du har spelat ut dig själv.

Inga kommentarer: