onsdag 1 juli 2009

Girighet bestraffas.


Greed - Becaus he who dies with most stuff, Wins.
Då var det dags igen. Någon klåfingrig person ska tydligen ha förskingrat pengar ifrån VIK Hockey. En före detta anställd, står det i "ortsbladet, och jag ryser och inser att VIK Hockey fortfarande inte är immun mot skurkar.

Nu handlar det dock om en enstaka stackare som med all säkerhet fått sig ett hårt slag i skallen av finanskrisens hårda nävar och finner det rättfärdigt att sno av föreningslivet för att täcka förlusterna av sitt eget slit i näringslivet. Vem vet, jag vet inte. Jag spekulerar. Jag är bara fascinerad av att människor så här 2009 fortfarande inte har lärt sig innebörden av vad som är "mitt och ditt".
Nu har vi som tur är en klubbledning som varken är skurkar eller bedragare, tillskillnad från 90-talets kohandlare. En polisanmälan har tagits och en utredning skall sättas vid. Det är bra att VIK sätter hårt mot fuskare. Att här ska det varken dribblas med föreningskassan, handla med bussar eller köpa spelare för pengar vi inte har. Allt detta som drev VIK Black Eagles ner i graven.

När sen Christer Brostedt tog över påbörjades en ny tid, en ny era och nya idéal. VIK ska hålla sina pengar och hålla skurkarna på långt avstånd.
Detta lever kvar i dagens VIK.
Tacka Brostedt för det.

3 kommentarer:

VIKman sa...

hahaha.. minns busshistorien. Hur kan en människa vara så dum? Vad hände med det egentligen? Fick VIK böta?

Anonym sa...

Något som skulle vara riktigt intressant att få veta är vad dårarna Liljegren samt Fjällman gör idag och vad dem anser om dagens VIK. Dessa två herrar körde ju klubben totalt i botten. Bloggen kanske kan söka upp dessa två idioter och grilla dem lite?;-P

Klubben vann elitserien, publiktrycket var enorm och sponsorerna stod i kö. Men vad hände med alla pengar? Finanserade herr Fjällman sin sommarstuga i Spanien samt sin nya Merca med klubbens pengar?

Någon bör granska alla turer på allvar.

-Hängiven Gulsvart- sa...

Anonym.. din tanke gick knappast obemärkt förbi. =) Något att fila på kanske.