måndag 27 juli 2009

Utskick från VIK Support.

Meddelande från reseansvarig:
_____________________________
Boka örebroresan redan på första ispasset!

På söndag kliver VIK på is för första gången inför den kommande säsongen och givetvis är detta ett event som ska besökas. Precis som förra året kommer VIK Support att hålla infodisken öppen och i år kommer vi även ta emot bokningar till Örebroresan vid ett bord bredvid densamma.Priset på denna resa är nästan löjligt lågt så det finns ingen anledning att inte boka upp sig. Vi kör dock en liten specialare på denna resa så notera detta på en gång. Fram till och med säsongspremiären mot Leksand den 16 september kommer priset på resan att vara rabatterat, endast 50 kronor.

Utöver detta har VIK Support obligatoriskt medlemskap på resorna och detta kostar endast 50 kronor i år. Bokning nu på försäsongen kommer alltså kosta 100 kr allt som allt med medlemskapet inräknat. Inte farligt, right?Nu kommer det fina i kråksången, för att kunna erbjuda så många resenärer som möjligt chansen att ta sig till Örebro med oss så återgår vi efter leksandsmatchen till vår ordinarie prissättning som är 100 kr för resan (+ medlemskap 50 kr). Du sparar alltså in en bira på krogen genom att boka nu på försäsongen.

Anledningen till det subventionerade priset nu under försäsongen är främst för att vi vill kunna ge våra medlemmar något speciellt men samtidigt för att snabbt få en uppfattning om hur många som faktiskt vill åka.

Dessa tillfällen har du chansen att boka dig bakom sektion R/S i Rocklunda:
2009-08-02 Söndag 17.00 Första ispasset
2009-08-18 Tisdag 19.00 VIK - Timrå
2009-08-20 Torsdag 19.00 VIK - Kloten
2009-08-22 Lördag 13.00 VIK - Rögle
2009-08-25 Tisdag 19.00 VIK - Bofors
2009-09-03 Torsdag 19.00 VIK - Björklöven
2009-09-13 Söndag 16.00 VIK - Mora
2009-09-16 Onsdag 19.00 VIK - Leksand

Hälsningar
Magnus Eriksson
Reseansvarig
VIK Support
____________________________________

Slut på meddelande.

7 kommentarer:

Patrik sa...

Hej, vet att det är månag yngre ca: 15-16 åringar som gärna vill åka med. Har sätt förut att det har frågats men inte fått något direktsvar, vad är det för åldersgräns och är ok att bli medlem i VIK Support i den åldern?

Mvh. Patrik

-hängiven gulsvart- sa...

Har för mig att 15 är gränsen så det är bara att boka på. Observera bara att 18-års gräns gäller för alkohol i bussarna. Lagar och regler ni vet. =)

mvh/ David.

Magnus Eriksson sa...

Patrik,
vi har ingen nedre åldersgräns på våra bussresor men vi rekommenderar att man åtminstone i sinnet ska vara 15 år gammal. Personligen åkte jag på min första resa med VIK Support när jag var kring 13-14 och stötte aldrig på några problem. För yngre är sunt förnuft som gäller då föräldrar har ansvaret för barn under 18 år.

Det är inga sopm helst problem att bli medlem i VIK Support oavsett ålder, vi välkomnar alla.

Som bloggägaren skriver så är det 18 års åldersgräns för att dricka eventuell medhavd alkohol på bussarna och detta är en ren ordningsregel.

/Reseansvarig Gurka

Anonym sa...

Har aldrig rest med VIK Support men tänkt göra det i år.. :)

Hur går det till? Bokar man sitt namn och betalar den summan ni satt upp, då inkluderar det både biljett och bussresa?

-Hängiven Gulsvart- sa...

Gå till supportdisken så fixar det sig. Säg vilken resa du vill åka på så ordnar det sig. Det är ett litet medlemsformulär i början med ditt namn å lite uppgifter, sen är det bara å tuta och köra. =)

Kom ihåg. Priset på bussen är bara för bussresan. Busspriset betalar du i supportdisken i förväg. Sen kommer det till ett entrepris som ni betalar i luckan i den arena vi kommer till. Så ha alltid med pengar till entren.

Fråga gärna mer om det är oklart. =)

Anonym sa...

okej tack för svar!

Vet du hur mycket örebroresan kommer kosta med inträde och buss? :)

-hängiven gulsvart- sa...

jadu. Först medlemsavgiften som är 50:-. Bokar du innan Leksand hemma så kostar resan 50:-. 100:- allt som allt.

Sen när dagen väl kommer för avfärd så kommer du behöva pengar till inträdet. vet inte vad det kan ligga på men lätt under 100:- för er som är typ 16 och yngre. Brukar ligga på en 60:-.

En hundring på resan kan ju vara bra att ta med iaf. =)