onsdag 15 juli 2009

Pris på frotte´cup.


För er som är intresserade och vill börja skramla, samla och planera redan nu så kan bloggen berätta att ett paket till alla matcher i cupen kommer att kosta 200 kronor. Detta står även att läsa på vik.se
I Frotté cup med start den 18 Augusti deltar bland annat Timrå, Kloten och Rögle BK, utan Kenny, the carwasher, Jönsson. 200 Kr alltså för samtliga matcher.

Vad bloggen även vill uppmana er till är att ni redan nu gör ett kryss i kalendern på kylskåpet, i mobilen eller i handdatorn på datumet Fredagen den 16 oktober. Gör ett kryss och meddela sambo, barn, föräldrar, flickvänner, arbeten, skola eller kriminalvård eller vilken institution som hälst att den dagen ska ni bege er till Örebro tillsammans med ett hundratal andra VIKare och se Gulsvart krossa kexen på bortaplan.

Viktigt, viktigt.

Viktigt också att ni blir medlemmar i VIK Hockey support. Annars missar ni denna delikata och historiska resa mot ärkerivalerna. Men inte bara det. Ni missar samtliga resor med VIK Hockey supports bussar denna säsong om ni inte blir medlemmar.
Bli medlem redan den 2/8 under första ispasset.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Medlemstvång?

Då blir det egen bil som vanligt då :(

-hängiven gulsvart- sa...

50 kr är i sammanhanget en billig peng.

Anonym sa...

Eller bara ett löjligt försök till att öka medlemsantalet. Jag är en VIKare in i själen och kommer så alltid vara. Tycker att man skall använda andra metoder till att locka nya medlemmar istället för att försöka tvinga folk, 50 kr eller ej. Det är väl bara att ha 2 priser för borta resor UTAN ATT MAN BLIR MEDLEM.

Ge istället erbjudandet att "- Om du vill får du bli medlem och åka billigare nästa gång.

-Hängiven Gulsvart- sa...

klart att det är viktigt med en stark supporterklubb. Vi är en intresseförening och alla intresseföreningar blir starkare utåt ju fler vi är.

varför skulle det vara negativt att bli medlem i en förening som jobbar stenhårt för klubben vi älskar?

vi har valt att ta tillbaka "medlemstvånget" på bussarna efter att ha tagit bort det från förra styrelsen inför säsongen 08/09. medlemstvånget är knappast något nytt för er.

Det underlättar för arrangören att hålla koll på sina resenärer. Vilka åker med, vilka misssköter sig, vilka avviker och struntar i att komma med mera.

Anonym sa...

"varför skulle det vara negativt att bli medlem i en förening som jobbar stenhårt för klubben vi älskar?"

Det är klubben VIK Hockey vi supportrar stödjer och älskar.
Vad är det som säger att en icke medlem stödjer och älskar sin klubb mindre än som medlem?

Om en "intresseförening" tvingar till sig medlemmar så är det ej längre en "intresseförening".

VIKmannen sa...

Det är nog bara i Västerås hockeyn där supportrarna inte ser det som självklart att vara medlem i supporterklubben. =) GBG, AIK, Bajen, HIF, FBK, ELLOS, VSK, GREGER, PEKING, You fucking name it. Där är det mer regel än undantag att man är med i supporterklubben. FInns inget tvång, du väljer ju själv. Klart du kan älska VIK för det, eller hur?

Synd bara med en sån bitter människa. Heter du inte möjligtvis P-bring?

Anonym sa...

Nä, jag är inte P-bring.

Det jag vill ha sagt att är att det finns många som gärna skulle vilja åka buss till borta matcher för att stödja våra is krigare. Men bara för att man är en hängiven supporter så betyder det inte per automatik att man vill vara medlem i supporterklubben. Jag vill gynna VIK med hjälp av mitt stöd på läktarn till dom. Att tvångsvärva dom stackarna som inte har varken körkort eller bil tycker jag är en grymt dålig stil.

Vill man öka medlemsantalet i en supporterklubb så finns det många andra sätt att göra detta på. Att apa efter det gamla styret (var ej med i där heller) är bara ett tecken på brist på egna idéer.

För att tillägga så har jag varit medlem förr, men gick ur då jag ansåg att det mer var en klubb för inbördes beundran.

-Hängiven Gulsvart- sa...

Det är bra att du kommer med invändningar. Men samtidigt, varför ska support ta hänsyn till folk som inte är medlemmar? Bussarna är bokade av support till supports medlemmar. Så fungerar all föreningsverksamhet.

Är du medlem i facket så får du ta del av deras förmåner, är du medlem i svenska kyrkan, seglarsällskapet, greenpeace, syjuntan, socialdemokraterna med mera så är du även garanterad förmåner från dessa. Inte kan du tigga till dig förmåner av något du samtidigt inte vill vara medlem i?

Logiskt eller hur? Om du anser att du skulle vinna på ett medlemskap i support iom bussar, billigare pris på souvenirer medmera, så bli medlem. Om du anser att du inte vinner på ett medlemskap, då ska du inte heller bli medlem. Det är ett val du gör men då får du heller inte ta del av de förmåner som medlemarna i support får ta del av.

Hoppas det var tydligt nog. =)

Anonym sa...

Du är ute och cyklar lite när du tar exempel som facket; Du kan vara medlem i A-Kassan utan att vara med i själva fackföreningen.

"Bussarna är bokade av support till supports medlemmar."

Synd då kommer ni inte få iväg många bussar inte. Det är redan bevisat ifrån tidigare medlemstvångs försök.
Det enda ni uppnår är fler medlemmar pga "stora bortamatcher", övriga borta matcher blir det väldigt få som åker med.

Sista jag säger angående detta är: Man stödjer inte VIK mer bara för att man är med i supporterklubben. Däremot så stödjer du VIK mer genom att vara medlem i VIK.

Tack för mig, synd att supporterklubben har en så felaktig inställning. Men, men ni inser nog det snart ni också. Adjö!