måndag 6 juli 2009

VIK borde stoppat detta tidigare.

Bloggen vet vem den där fd. anställde är som enligt uppgift blivit polisanmäld av klubben. Versionen i VLT är mycket förenklad och klubben håller inne med informationen som är avgörande för att jag ska kunna bilda mig en uppfattning om vad exakt det är som hänt. Det är locket på helt enkelt. Bloggen vet dock den före detta anställdes namn och har försökt etablera kontakt med den före detta anställde för att han/hon ska kunna ge sin version av det inträffade. Bloggen håller medvetet inne med den fd. anställdes identitet med hänvisning till den fd. anställdes familj och anhöriga.

Att något inte står rätt till är klart. I denna finansiella kris som marknaden lider av har också VIK tvingats till nödåtgärder. Åtgärder som varit impopulära och blivit föremål för missnöje. Detta är en naturlig reaktion på en arbetsplats när det ska skäras ner på resurser för att spara pengar. VIK gör ett medvetet val som säkert är noga övervägt.
Bloggen kan bara beklaga att det ska leda så långt som till polisanmälan. Någon eller några borde ha vetat om detta tidigare och satt stopp för det i ett stadie där någon polisanmälan inte var nödvändig för att stävja problemet.

Bloggen kommer fortsätta granska VIK i ett mer närgånget reportage senare i veckan.
Följ med.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra blogg,bra arbete av dig.Din blogg är kanonbra,fortsätt med den / MVH "en gurka"

Anonym sa...

ola

Anonym sa...

Gulsvarts egna Janne Josefsson och Sverker Olofsson=) Bra jobbat följer bloggen med spänning!

Anonym sa...

Finns väl bara två att gissa på så då vart det ju rätt lätt att gissa vem det var

Anonym sa...

Ronny Karlsson ..

VIKman sa...

Ni kan väll åtminstone vänta på polisutredningen innan ni anklagar folk? =/