tisdag 2 februari 2010

Sune - King of the kings.

Sune - king of the kings - satt på hyllan den här matchen mot Borås och blev hyllan som den hjälte han är. Det blev som bloggen tidigare flaggade för, en hyllning till en utav VIKs största eldsjälar genom tiderna. Jag hoppas att han kände sig hedrad. Han ska ha stor eloge för allt han gjort för VIK. Tack Sune.
....


Några tvåpinns vajar i skyn, i bakgrunden tar VIK en tekning. Vinsten mot Borås var en tröst i mörkret och vi kan kanske se fram emot en vår utan ett kvalfyllt kval nedåt i tabellen. Gurkrevolutionen har tagit ut sin vila och ligger och ruvar på revansch till nästa säsong.
....


Den framtida generationen i samarbete med den äldre flaggmålargenerationen har spelat en avgörande roll i den visuella uppryckningen på läktaren. Tvåpinns, flaggor och banderoller täckte läktaren under större delen utav matchen i Söndags. Det var vackert att se. Om den yngre generationen fortsätter att utveckla sitt intresse för läktarkulturen så kan vi få en mäktig läktare om några år.
....


This is the future. Värna läktarkulturen och skänk en slant till tifoverksamheten. SMSa till nummer 72550, skriv VIKTIFO mellanslag och sen summan du väljer att skänka. VIKTIFO 50 för att ta ett exempel. Eller lägg en slant i tifohinken som alltid står placerad på VHS - disken. Ditt bidrag gör skillnad.

Inga kommentarer: