torsdag 4 februari 2010

Skogsparty i Dalarna.


VIK Hockey support bjuder in alla till en sista avslutningsresa med gänget till Leksand.
Detta gör vi med ett rejält skogsparty Söndagen den 7 Mars.
Vi vill att support ska avsluta denna säsong med flaggan högt i topp, därför kan vi nu erbjuda er något som vi aldrig gjort förut - Pubresa till Leksand.

Vi samlas vid ABB - arena pigga och glada klockan 09.15 för att anlända till puben uppe i Leksand vid 12 slaget. Väl där kan vi både äta och dricka, sjunga och snacka hockey med alla gulsvarta vänner som
följt VIK under hela säsongen. Vi har helt enkelt det jävligt trevligt och njuter av den sista resan för säsongen tillsammans.

Boka eran plats redan nu via PM till puckoz på forumet med namn och tel, eller boka dig under hemmamatcherna som är kvar vid VHS-disken.

Pris medlemmar 170:-
Icke medlem 220:-

....
Det här blev precis officiellt på VHS forum så jag drar upp det här. Reklam, reklam, reklam. Den här resan kommer bli fantastisk. Tänk er Mars, solen har börjat värma lite, snön kanske är borta, vi har en bar bara för oss själva uppe i Leksand där vi kan sätta våran gulsvarta prägel på bygden. Vi sjunger, vi dricker, vi sjunger ännu mer och sen tar vi oss till Ejendals där VIK ser till att ta en trösterik seger mot Leksand.

Den här resan vill ingen missa.
Boka snarast. Bokningar ramlar in titt som tätt redan så nu gäller det att ha framförhållning om man vill vara med på vårsäsongens coolaste resa och våran första pubresa någonsin till Leksand.
....

Pubsamling Onsdagen den 10/2.
Onsdag, Örebro kommer på besök och då känns det givet att samla så många gulsvarta som möjligt för att avnjuta god mat och dryck tillsammans på våran supporterkrog, Skallbergskrogen. Sen tågar vi gemensamt ner till arenan för att se VIK på nytt spöa skitlaget Örebro på hemmaplan.

Nu reser vi oss och ger grabbarna ett sista hängivet stöd. Vi kan alla göra det var och en för sig, men tillsammans gör vi det bättre. Forza VIK - Det Gulsvarta laget.


3 kommentarer:

Raus sa...

Jag har två frågor för det första måste man va 18år för att följa med på leksand resan?
och för det andra är det 18år för att komma in på skallbergskrogen?

-Hängiven Gulsvart- sa...

Svaret är nej på bägge. Finns ingen utsedd åldersgräns på bussarna och vid puben är det upp till krögaren att ta legitimation. Skallis har inte 18 års gräns för att komma in.

Raus sa...

Okej tack för svaret(: tänkte bara om det är någon ide att följa med på Pubresan om man är under 18 och inte kommer inte op puben om dom har 18års gräns.