tisdag 13 maj 2008

Välkommen.

DEN HÄNGIVNE...

Nu startar jag något nytt, något mer personligt. Ingen politik, inga tilltrasslade konstigheter. Bara ren och skär ärlighet. Det här ska tillslut bli min personliga portal ut mot omvärlden. Tankar om VIK ska blandas med kommentarer om matcher, tankar om en supporterresa, fylle snack och annat naket.
____________________________

Det är ungefär tre månader till säsongens första träningsmatcher startar. VIK börjar borta i klassiska Nobellhallen onsdagen den 13 Augusti. Det skulle kännas bra med en födelsedagspresent i efterskott i och med en trea mot skitlaget Bofors. Träningsmatch i all ära, men mot Bosse förlorar man aldrig utan kamp. Även med tanke på hur ohyggligt kaxiga grabbarna i BFT är. Ta det lugnt, Bofors är inte större en skithålan ni bor i.

___________________________

Fredrik Johansson klar för VIK. Mycket spännande. Helt klart ser truppen en aning bättre ut i år än föregående år. Fortfarande frågetecken på backsidan. VIK klarar helt enkelt inte av att värva en eller två stabila backar som håller någorlunda allsvensk klass. Pengar styr säger Rohlin. Ja, tyvärr är det så. Ryktet går om Robin Perssons vara eller icke vara i VIK om han nu skulle lämna NH. Samma rykten placerar honom i Oskarshamn.
___________________________

Brorsan Holst suckar och talar om för mig - nej, Martin skall inte spela för VIK. Det var inte ens ett allternativ. Istället lämnar han NH och börjar lira div 2 Hockey. Jag höjer en aning på ögonbrynen. Jag som tjatat så på Bror Holst att locka hit brorsan Martin Holst till klubben. Men så var det med den saken.
Nu är det sent. Sängen kallar. Imorgon är det arbete som väntar.
Jävla skit.

Inga kommentarer: