fredag 30 maj 2008

Äntligen bantas allsvenskan.

Här bantas det...

Äntligen bantas Allsvenskan. Enligt Vik.se kommer nästa års Allsvenska enbart innehålla 14 lag istället för 16. Välkommet. Detta kan höja standarden på serien då några blåbär förväntas försvinna. Detta kommer att spettsa till serien och göra den aningen vassare, förhoppningsvis. Troja/Ljungby eller Mariestad Bois Hockey känns sådär lagom heta och är inga lag som skulle dra någon nämnvärd publiksiffra i ABB - arena. Andra lag man egentligen bara hälst vill slippa är Sundsvall Hockey, eviga Almtuna, det känns som om VIK alltid möter Almtuna.

Men tråkiga Troja och Mariestad, viste inte ens att Mariestad hade ett hockeylag, kan lika gärna krypa tillbaka till den sten dem kom ifrån. Då ser jag häldre att Örebro HC eller IFK Arboga tar sig tillbaka till allsvenskan. Trots att Arboga är ett blåbärsgäng så är det en skön bortaresematch samt att gamla kära Örebro HC innebär hatmöten på högsta nivå. Har invasionen i färskt minne. En plats i allsvenskan blir det att tävla om, nu måste Örebro ta sig samman och göra något bra för en gångs skull.

Annars har vi ju alltid Bofors att rivalisera med om inte Kexen bjuder upp till dans år 2009 - 2010. Nåväl, glöm inte medlemsmötet. Ingång baksidan av Rocklundahallen Onsdagen den 4 Juni klockan 19. Var där.

Inga kommentarer: