tisdag 13 maj 2008

Surrande rykten.

SILLY SILLY...

Rykten, rykten. Så här års surrar rykterna kring olika spelarköp och värvningar som envisa bin kring en honungsburk. Det värsta jag läst inom ryktesvägen är att Jaromir Jagr skall vara aktuell för HV71. Den som startat det ryktet måste rökt på, eller så befinner han sig i en drömvärld. Jagr skulle inte spela i elitserien om det så gällde hans pungkulor.
Inom klubben ryktas det om att ännu en back skulle vara aktuell. Vem det skulle vara vet ingen. Kanske Rohlin lyckats överträffa sig själv och värvat en riktig back tillslut.

_________________

VIKs gamla brigade med Lindh i spettsen håller inte för en elitsattsande klubb som VIK. Ingen nyhet, alla är överrens om att backsidan är VIKs absolut svagaste punkt. Destu bättre att det ser roligare ut på forward sidan med nya namn som Olausson och Fredda Johansson. Om nu Loppan Hellqvist kommer upp några snäpp så måste jag säga att VIK kommer bli farliga i höst med två bra offensiva femmor.
__________________

Sitter på jobbet och slöar mig igenom fikarasten. Det är något sjukt med raster. Dem går så jävla fort. Meddans en kvarts arbete känns som timmar går en kvarts rast i ett helvetes tempo. Jävla klocka. Tror den måste vara trasig.

Inga kommentarer: