lördag 7 februari 2009

VIK- röj på Sigurd med Osten.


Osten af Mozzarella släppte sin VIK - låt igår på Sigurdsgatan 25. Nyfiken, men skeptisk, tog man fart mot sigurd igår för att avnjuta billig öl och trevligt sällskap. Givetvis klädd i något med VIK. Det var supportrarnas kväll igår. Inte mycket folk, kan ju säga att tre fjärdedelar av publiken var VIKsupporters, så hade inte vi varit där så hade osten tyvärr lirat för en mycket liten skara människor.

Intressant nog så träffade jag på två grabbar som faktiskt var fans till osten. Dem hade rest från Eskilstuna för att se han uppträda och hade inte en aning om varför det var så mycket hockeysupportrar på plats. Dem tyckte osten var riktigt grym och jag upptäckte senare att dem kunde varenda låt.

Själv är man inte fan till rap. Men jag var nog tillräckligt berusad för att röja jag med. När Osten af mozzarella drog iväg sin VIK låt äntligen så var det fullt ös där inne. Det viftades med flaggor, halsdukar, det dansades på scenen och röjdes på dansgolvet. Efter låten sjöng vi VIKramsor så att håret på armarna reste på sig. Låten var förvånandsvärt bra och måste bli en låt som liras i rocklundas högtalare i pauserna.


Det ryktas för övrigt om att:
... Vissa gillar att dyka ner i buskar.
... Bosse fors fick sig en ny nidramsa igår.
... Att både Andreas Lindh och Patrik Juhlin blev imponerade att vi fått iväg så mycket folk på så kort tid till Mora. "Nu blir det nya tag", sa Lindh och Julle lovade att dem skulle kriga för segern.
... Drakarna kommer att få sig en rejäl läxa i läktarkultur på Onsdag.
... Undertecknad är så nervös inför Mora matchen att han knappt vill tänka på det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur många var det där?

kungkeops sa...

Jadu.. ska vi höfta med en 50 - 60 pers? Absolut inte mer än 100. Majoriteten var VIKare.