söndag 1 februari 2009

styrelsemöte 31/1

Styrelsemöte för VIK support igår, Lördag, klockan 16.00 inne i ABB - Arena.
Vi kan ju konstatera följande att detta år är ett mellanår på supportfronten.

Resor.
Vi har inte fått iväg de bussar vi velat haft iväg på grund av bristande intresse. Funderingar att börja boka upp minibussar för de få som vill åka istället för att satsa på en stor buss bollades och lades fram som förslag. Fokus att få folk till bortamatcherna, oavsett om det är 20 eller 100.
Prio just nu är Boforsmatchen borta, att få iväg så många som möjligt.

Medlemsantalet.
Inte så många som support hoppats på. Vad det beror på kan vi ju bara spekulera i. Oavsett vad så har folk som tidigare varit medlemmar uppenbarligen, av olika skäl, valt att inte förnya sitt medlemsskap i supporterklubben inför säsongen 08/09. Vid ett tidigare tillfälle, alltså inte igår, lades det fram ett förslag om att gå tillbaka till femtiolappen/medlem istället för nu, 100 kr.

Tifodelen.
Tifodelen har fått mycket beröm av VIKs ledning, funktionärer och övrig publik. En stämningshöjare som är ett viktigt inslag på läktaren. Äras den som äras bör, som man brukar säga. Killarna i skrubben får ta åt sig och sträcka på ryggen. Dem gör ett fantastiskt jobb. Kul också att övriga, inte bara vi på R/S, ger dem det erkännande som dem förtjänar.

Ny megafon.
Ny megafon har inhandlats. Bra, mycket bra. Har saknat det vid de större matcherna.

Ny sponsor.
Musikbörsen har gott in och gett oss ny skinn på trumman samt sponsrat oss med splitternya trumpinnar. Cred till musikbörsen, affären där jag förövrigt köpte min första elgitarr.

Ett litet axplock från styrelsemötet. Minns inte allt i detalj och jag själv sitter inte på mötesprotokollet. Har ni frågor gällande mötet eller övrigt om support eller VIK så kontakta gärna någon i styrelsen. Styrelsemedlemmarnas namn och hotmailadresser finner ni på viksupport.com, eller skriv in en förfrågan på forumet.

Imorgon är det ny match. Nya tag. VIK måste ta det, annars blir det svårt att jaga ifatt Mora.
Så sjukt nervöst.
Godnatt.

Inga kommentarer: