lördag 21 februari 2009

Nu ska det jagas bäver.

Inte mycket som stämde idag rent spelmässigt. Målen som gjordes var standardgrismål, men även ett sådant mål är ett mål. Så, nja, Bosse borta blir en fest. Hoppas AIK matchen inte kommer gälla ett skit och att vi spelar av den skitmatchen för den matchen bryr jag mig inte om. Det är i Karlskoga vi ska ta bli klara. Sen får black Army leka invasion och supa ner skallbergskrogen hur mycket dom vill. Bryr mig inte. Ser ingen anledning att dra ihop en invasion i en match som är värdelös. Ser nog enda anledningen till att gå på VIK - AIK är att dels ge klubben peng i kassan, dels se Råttorna göra bort sig och dels gratta grabbarna till en kvalserieplats.

Fast några jättehyllningar borde det inte bli. Kvalserieplatsen var delmålet, att göra bra ifrån sig i kvalserien var det stora målet, och där är vi inte ännu. Luften får inte gå ur VIK bara för att vi nått ett delmål. VIK och vi i klacken måste gnugga vidare. Elitserien är målet med vägen vi vandrar.

Nu blir det två bussar till Karlskoga AKA bäverlandet AKA de feminina männnes hemvist. Ryktas att deras klackledare inte är alltför tuff inte. Sy med farmor eller spela schack kanske är nog att råda mannen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul med folk som är stora i käften dom brukar bli som tystast när verkligheten når dom
Vi har inget att spela för det är bra en match som denna vi har ingen press på oss så jag tror att vi inte bara kommer att krossa gurkorna utan vi kommer att göra gurkmajonäs av dom vårat nya mål för säsongen är att peta ner er till playoff för att där se er åka ur i omgång 1